Parajett sikrer nordisk storavtale

PUBLISERT: 15 september 2014
OPPDATERT: 21 mars

Parajett Group har inngått en strategisk samarbeidsavtale med Evry Group for levering av trykte og digitale produkter i Norge, Sverige og Finland. Forretningsverdien er konfidensiell, men for Parajett Group er dette en stor kontrakt.
– Valget av Parajett Group er en viktig beslutning, og vi ser frem til å få en mulighet til å utvikle vår leveranse til våre sluttkunder med tilleggstjenester fra Parajett sier Niklas Törnqvist i Evry.
Ifølge Parajett vil kontrakten føre til nye arbeidsplasser og nye investeringer i Parajetts norske datterselskapet Andvord Grafisk AS, som vil gi en geografisk nærhet til det norske markedet og sikre leveringskvaliteten.
– Parajett i Landskrona er godt forberedt på det svenske volumet på grunn av nye investeringer og nye ansettelser tidligere i år, sier Anders Persson, administrerende direktør i Parajett AB og styreleder i Andvord Grafisk AS.
Vi gleder oss til samarbeidet med Evry Group. Hermed har vi klart overgangen fra tonerbasert produksjon til blekkbasert produksjon, avslutter Anders Persson.

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324