Parajett sikrer nordisk storavtale

PUBLISERT: 15 september 2014
OPPDATERT: 21 mars

Parajett Group har inngått en strategisk samarbeidsavtale med Evry Group for levering av trykte og digitale produkter i Norge, Sverige og Finland. Forretningsverdien er konfidensiell, men for Parajett Group er dette en stor kontrakt.
– Valget av Parajett Group er en viktig beslutning, og vi ser frem til å få en mulighet til å utvikle vår leveranse til våre sluttkunder med tilleggstjenester fra Parajett sier Niklas Törnqvist i Evry.
Ifølge Parajett vil kontrakten føre til nye arbeidsplasser og nye investeringer i Parajetts norske datterselskapet Andvord Grafisk AS, som vil gi en geografisk nærhet til det norske markedet og sikre leveringskvaliteten.
– Parajett i Landskrona er godt forberedt på det svenske volumet på grunn av nye investeringer og nye ansettelser tidligere i år, sier Anders Persson, administrerende direktør i Parajett AB og styreleder i Andvord Grafisk AS.
Vi gleder oss til samarbeidet med Evry Group. Hermed har vi klart overgangen fra tonerbasert produksjon til blekkbasert produksjon, avslutter Anders Persson.

Les videre

Riso kjøper Toshibas printhodevirksomhet

Riso kjøper Toshiba Tecs viktigste inkjetvirksomhet i en avtale som forventes å bli fullført i sommer.
riso-toshiba

100 eksemplarer av Revoria Press PC1120 installerte i Europa

Fujifilm har nå gjort sin installasjon nummer hundre av sin flaggskipsprinter Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnet flere utmerkelser gjennom årene.
revoria-pc1120

NIZE equipment blir Elitron-forhandler

NIZE Equipment, en nordisk distributør av storformatskrivere, skjæremaskiner og programvare, kunngjør et nytt strategisk partnerskap med Elitron, den italienske giganten innen digital skjæreteknologi.
Elitron_NIZE_Equipment

Agfa og EFI innleder samarbeid: "En milepæl"

Det globale strategiske partnerskapet beskrives i en felles pressemelding som en milepæl innen inkjetbasert storformatprinting. I praksis betyr dette at Agfa integrerer EFIs rull-til-rull-system i sitt sortiment, og at EFI vil tilby Agfas hybridmaskiner med inkjetteknologi.
EFI-Agfa-2-1024x683

Siste nytt

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

"Om et år snakker vi ikke mer om KI, vi bare bruker det"

På vårseminaret til Grafisk bransjeforening Øst i Horten skal de blant annet snakke om KI - kunstig intelligens, og hva det betyr for grafisk bransje og andre industriområder. Men om et år eller to vil vi ikke lenger ha foredrag og kurs i KI - det vil være integrert i eksisterende programvare og vi kommer bare til å bruke det uten å tenke så nøye over teknologien bak. Det mener i hvert fall Kåre Bjørn Jensen fra Intellia Consulting.
Kare_01

Landets kanskje viktigste trykkeri er modernisert

Universitet i Oslo (UiO), med over 27 000 studenter og 6 600 ansatte, rommer ikke bare en institusjon for læring – men også et avgjørende trykkeri. Det lille, men betydningsfulle, og svært effektive Grafisk senter har i samarbeid med Canon gjennomført en omfattende moderniseringsprosess med fokus på kvalitet, bærekraft og effektivitet.
Trykkeriet UiO-kopi