Sign og Print i morgen

Signoptint14Du husker vel at vår store grafiske messe «Sign og Print 2014» åpner klokken 9 i morgen på Exporama, Hellerudsletta? Vi kan by på mange utstillere og interessante foredrag, og det beste er at det er gratis inngang og lett å parkere. «Sign og Print» er ikke for det allmenne publikum, men en bransjemesse for de som jobber i grafisk bransje. Benytt anledningen til å oppdatere deg faglig og å treffe kollegaer og samarbeidspartnere i bransjen. Er du en etternøler så er det fortsatt ikke for sent å melde seg på, gå til SignogPrint.no så ordner det seg. Alle er dessuten hjertelig velkommen til å delta på Sign & Print-festen i morgen ettermiddag klokken 17.00 på Exporama. Ta med deg kollegaer, kunder, leverandører, ansatte og andre sign-og-print-venner. Vi dekker langbord, legger opp til en uformell mingle-kveld og byr på en svært fristende buffet! For 500 kroner per person får du buffet, to drikkebonger og underholdning. Og på festen spiller showbandet «Tasty»!

tasty

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *