Syv nyheter til Roland HiPrint 700

PUBLISERT: 6 oktober 2014
OPPDATERT: 6 oktober

ROLAND700_HiSpeed_390Manroland har utviklet syv nye egenskaper til deres Roland HiPrint 700. De er utviklet på bakgrunn av kundefeedback og er klare til implementering på Roland 706 LV HiPrint. Snart kan de implementeres på hele Roland 700 HiPrint serien.
En nøkkelegenskap er Simultanuous Plate Loading Technonlogy (SPL). Med et trykk på en knapp kan trykkeren utføre plateskift og gummidukavvasking i en og samme arbeidsgang, og spare opp til syv minutter per produksjon. I løpet av ett år betyr det opp til 2,7 millioner flere ark gjennom trykkmaskinen, og dermed en betydelig bedre økonomi og konkurransedyktighet.
Samtidig har blant annet Rolands Sheet Guiding Technology, som med et belte i stedet for valser suger papiret opp og fører det frem, vært medvirkende til at man nå kan øke makshastigheten fra 16.000 til 17.200 ark i timen.
Manrolands LEC (Low Energy Curing), som er en LED-basert UV tørketeknologi, krever lett modifiserte trykkfarger for å virke med det lave energinivået. Men så får man også en markant besparelse på energiforbruket, som medvirker til å gjøre bedriften både grønnere og mer økonomisk.
InLineInspector har blitt dramatisk forbedret og tilbyr nå 100 % inspeksjon av alle trykkark, ved å overvåke alle prints, selv i høyeste hastighet. Det betyr færre feil, mindre makulatur og større kundetilfredshet.
En liten inkjetprinter kan ytterligere monteres, til merking eller nummerering av hvert enkelt ark, hvilket blant annet gir mulighet for å tydelig identifisere når eventuelle feil har oppstått i trykkprosessen.
Endelig kan in-line folieringsmodulen nå indeksere fremføringen av folien, så man ikke behøver å kaste folie tilsvarende en sylinderrotasjon, men omtrent kun det som tilsvarer det folierte areal. Avhengig av trykket vil besparelsen ligge på mellom 19 og 63 % ifølge Manroland.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Cloudlab vil hjelpe trykkeriene med netthandel

Tyske Cloudlab Solutions er en etablert leverandør av web-to-print løsninger innen både trykk og emballasje. Med den nye versjonen X3 tar selskapet i bruk KI når det gjelder blant annet design og prissetting.
Cloudlab-1024x683

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676