Arbeidsflyten Arkitex Production vises på WAN-IFRA

Arkitex-small-390x282Foran årets WAN-IFRA i Amsterdam den 13-15 oktober lanserer Agfa Graphics sitt nye HTML-baserte arbeidsflytprogram Arkitex Production for avis- og magasinbransjen.
Via forlagets nettsted eller Agfas skybaserte tjenester inneholder Arkitex Production et eneste integrert nettbasert brukergrensesnitt der alle avdelinger holdes informert om virksomheten. Fullt basert på HTML5 gir grensesnittet, som nås fra bærbare datamaskiner, nettbrett, smarttelefoner eller touchscreens i produksjonsmiljøer, enkel tilgang til viktige funksjoner.
Som brukervennlig, skalérbar løsning er Arkitex Production tilpasset alle behov, fra det minste produksjonsanlegg helt opp til de aller største multifunksjonsanleggene. Mindre virksomheter kan velge basismoduler mens større grupper kan utvide løsningen via en rekke avanserte moduler som støtter mer komplekse workflows.
Arkitex Production prosesserer automatisk og med full kontroll trykkplater og bladsider utifra deres deadlines. Systemet kan også arbeide med flere redaksjonelle nettsteder og med mange redaktører som overvåker og godkjenner i flere trinn i arbeidsflyten. Via skjermprøvetrykk kan brukerne forhåndsgranske formforslag og sider og spore godkjenninger.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: