Undersøkelse om grafisk industri

Arkitex-small-390x282Vi i Norge er invitert med i en undersøkelse som Infotrends sammen med Intergraf gjennomfører for grafisk industri store deler av Europa. Undersøkelsen skal gi en oversikt over trender og behov i bransjen, om investeringsbehov i programvare og overblikk over situasjonen for de grafiske bedriftene.
Du deltar ved å fylle ut et skjema (som er på dansk), benytt denne lenken.

Undersøkelsen tar ti minutter, men så er du også med i trekningen av en iPad!

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: