QuarkXPress 2015

PUBLISERT: 5 november 2014
OPPDATERT: 5 november

QXP2015_Image01Den neste store oppdateringen av design- og layoutprogrammet QuarkXPress blir frigitt i første kvartal av 2015. QuarkXPress 2015 får med sin nye 64-bit arkitektur en forbedret yteevne, noe som kommer kundene til gode på nesten alle populære funksjoner.
Blant de nye funksjonene kan nevnes:

 • Strålende 64-bit ytelse
 • Større sidestørrelser
 • Dedikert Ortogonalt Linjeverktøy
 • Fast Layout for interaktive eBøker
 • Skreddersydde sidestørrelser
 • Relenk ethvert bilde i Usage dialogen
 • Samlet Output for komplett prosjekt
 • Brukerdefinerbare snarveier på Mac
 • Tabellstiler
 • Formatkopiering
 • Støtte for Yosemite OS X
 • Verktøypalett, Målepalett og Palettgruppe docking i Windows

Ifølge Quark vil kundene elske disse nye funksjonene, da de selv har stemt de frem i en avstemming arrangert av Quark.
QuarkXPress blir ifølge Quark den mest effektive og pålitelige versjonen noensinne. Med sin 64-bit arkitektur blir det mulig å utnytte all tilgjengelig RAM på brukerens datamaskin og det leveres prestasjonsforbedringer over hele paletten, fra filhåndtering og layout rendering, til PDF eksport. Designere vil oppleve forbedringerne allerede fra første klikk, da både installasjon og aktivering er kraftig forenklet.
Quark Xpress har alltid handlet om automatisering, helt fra de tidlige dager med style sheets, master sider, indeksering og innholdssider. I den nye Quark fortsetter dette fokus med automatisk tilføyelse af fotnoter, nytt verktøy til integrasjon av Excel og verktøy til automatisk utfylling av gjentatte felter, f. eks. sideoverskrifter.
Quark har litt forskjellige oppgraderingstilbud. Hør nærmere hos din lokale forhandler.

Les videre

Cloudlab vil hjelpe trykkeriene med netthandel

Tyske Cloudlab Solutions er en etablert leverandør av web-to-print løsninger innen både trykk og emballasje. Med den nye versjonen X3 tar selskapet i bruk KI når det gjelder blant annet design og prissetting.
Cloudlab-1024x683

Programvaresamarbeid for bedre flyt

ECO3 og eProductivity Software (ePS) har inngått et strategisk partnerskap med mål om å ta automatiseringen hos trykkeriene til neste nivå.
ECO3-ePS-1024x684

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1