Torkild Finnkirk ansatt som leder for Canon Business Center i Bergen

PUBLISERT: 8 desember 2014
OPPDATERT: 21 mars
Torkild Finnkirk
Torkild Finnkirk

Canon Norge har ansatt Torkild Finnkirk som leder for Canon Business Center (CBC) Bergen. Finnkirk har lang erfaring som leder i salgsorganisasjoner i IT-bransjen og har god bransjekunnskap etter sin tid som salgssjef for X-Partner Bergen, som Regionsdirektør i Viju Norge AS i Bergen og samt som administrerende direktør for Impact Europe Norge AS.

Finnkirk vil lede Canon Business Center (CBC) Bergen med 13 ansatte, som til daglig arbeider med salg, service og tjenester innen dokumenthåndtering for bedriftsmarkedet i hele Hordaland. Canon har ambisjoner for region vest, og satser blant annet sterkt på tjenester og løsninger innen hele spekteret av dokumenthåndtering.

– Merkevaren Canon har lenge hatt en sterk posisjon i Bergen, og det ser jeg frem til å være med og videreutvikle. Vi kommer til å være godt synlige i flere kanaler og det er viktig i en by med høy kremmerånd. I Bergen har man høyt fokus på relasjoner og forståelse for hverandres forretninger med mål om felles verdiøkning. Dette harmonerer godt med Canons tilnærming til markedet, som i svært høy grad dreier seg om god forretningsforståelse, samfunnsansvar og åpenhet. Da er det viktig å ha de rette menneskene om bord, og som en del av satsingen er Canon Bergen ute etter flere medarbeidere, sier Finnkirk.

Direktør for direktesalg i Canon Norge, Roger Limbodal gleder seg over tilsettelsen av Finnkirk:
– Torkild har en spennende bakgrunn og har oppnådd mye i sine tidligere stillinger. Han vil kunne bidra stort i Canon og til vår posisjon på Vestlandet. Vi gleder oss og har store forventninger til Torkild.

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324