Adobes Ink og Slide i Norge

PUBLISERT: 16 desember 2014
OPPDATERT: 16 desember

pen_slide_On_iPad_web

Nå kan kreative sjeler få enda mer ut av sin iPad. Med Adobes digitale penn og linjal, «Ink » og «Slide», kan du jobbe kreativt mens du er på farten og lage helt nøyaktige tegninger. Begge produktene er integrert med Adobe Creative Cloud og er nå tilgjengelig i Norge.

Nå blir det enda enklere å notere ideer, skrible skisser og tegne rette linjer helt nøyaktig mens man er på farten. Adobe lanserer to nye digitale verktøy for iPad – Ink og Slide – en digital penn og en digital linjal , begge produsert av Adobe-partneren Adonit. Verktøyene kan brukes med Adobes kreative iPad app’er, som Illustrator Line, Illustrator Draw, Photoshop Sketch og Adobe Brush CC.

Ink
Adobe Ink er en digital penn i aluminium med trekantet form som dreier 30 grader, så den ligger perfekt i hånden. Pennen er basert på Adonits patenterte Pixelpoint-teknologi, som gjør den ekstremt presis og trykkfølsom. Jo hardere man presser pennen ned mot skjermen, jo tykkere blir linjene. Det er også mulig å kopiere tekst og skisser fra én iPad til en annen, noe som gjør det enkelt å dele prosjekter med andre.

Slide
Adobe Slide er en digital linjal og et utfyllende verktøy til Ink for iPad. Slide gjør det mulig å tegne nøyaktig og lage helt rette linjer, perfekte sirkler og balanserte former.

Adobe Ink og og Slide er kompatible med iPad (4. generasjon), iPad Air, iPad Air 2, iPad Mini, iPad Mini Retina og iPad Mini 3 med minimum iOS 7. Les mer om Adobe Ink og Adobe Slide, samt Adobe Creative Cloud, og se demonstrasjoner her.

Pris og forhandler
Adobe Ink og Adobe Slide kjøpes som et sett og har en utsalgspris på kr. 1.895,- inkl. mva. For nærmeste forhandler, kontakt Eiikon på (+45) 38 40 33 00 eller besøk www.eiikon.com

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676