Agfa introduserer eget skjærebord

Agfa_acorta-367x300Acorta er et nytt automatisk skjærebord fra Agfa. Med Acorta sikter Agfa på å betjene kunder som i forveien har en Anapurna eller Jeti storformatprinter og som produserer sign og display-materialer i fast eller fleksibel form.
– Vi har utviklet et fullt integrert verktøy, som gjør det mulig for våre kunder å levere fullt ferdige produkter, fullstendig styrt fra vår Asanti workflow. Ved å styre det hele fra ett og samme workflow, gjør vi våre kunder i stand til å være mer produktive, sier Dominiek Arnout, Visepresident for Inkjet i Agfa Graphics.
Acorta har en rekke automatiske funksjoner som gjør det særdeles effektivt i produksjonen. Det gjelder automatisk lokalisering av objekt på skjærebordet, referansepunkter og objektets høyde for korrekt innstilling av skjæreposisjoner. Dermed unngås tidkrevende manuelle innstillinger.
Acorta har 40 individuelle vacuum-soner som automatisk aktiveres etter hvor materialet er plassert.
Acorta er et OEM produkt basert på italienske Elitrons Kombo SD. Den kommer innledningsvis i to varianter, som passer til henholdsvis Anapurna og Jeti modellene: Acorta HS 2016 og Acorta HS 3120.
Acorta lanseres på SGI Tradeshow i Dubai i disse dager og er øyeblikkelig tilgjengelig på verdensplan.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: