To nye Linoprint-modeller fra Heidelberg

heidelberg_linoprintHeidelberg introduserer to nye digitale printere, Linoprint CV og CP, som avløsere for Linoprint C751 og C901-modellene. I kjølvannet på disse nye maskinene kommer Heidelberg også med et nytt workflow system, Prinect Digital Frontend, som skal sikre optimalt workflow, uansett om output er digitalt eller tradisjonelt offset.
Linoprint CV erstatter C751-modellen og øker printhastigheten fra 75 til 90 ark i minuttet. Printeren har mulighet for en utskiftbar femtefarge, som kan være dekkhvit eller en høyglans-coating. Fordi Linoprint CV er beregnet til papirformater helt opp til 35 x 70 cm, er det mulig å lage f.eks. trefløyede brosjyrer i en arbeidsgang. På grunn av tonerens lave smeltepunkt er det mulig å printe på en rekke forskjellige materialer, inklusive varmefølsom plast.
Linoprint CP er arbeidshesten som med en hastighet på 130 sider i minuttet hever produktiviteten i forhold til forgjengeren med mer enn 40 %. For å kunne printe på enda flere materialer er den utstyrt med en vacuum-feeder, som betyr at den kan trykke på kartong i opp til 0,45 mm tykkelse. Det gjør den velegnet til korte emballasjeserier. Printeren kan tilkoples forskjellig inline ferdiggjøringsutstyr, f. eks. stiftemaskin, limbinder, UV coating, perforator, fals og høykapasitets-stacker.
Den nye Prinect Digital Frontend gjør det mulig å styre trykkeriets arbeidsflyt fra ett og samme system, uansett trykkmetode. Alle prosesser, så som jobbspesifikasjon, preflight, fargestyring og utskytning kan settes opp som en streng av forbundede sekvenser.
Linoprint CV lanseres i januar 2015 og Linoprint CP i mars. Prinect Digital Frontend forventes klar mot sommeren.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *