UPM stenger ytterligere tre papirmaskiner

Papirproducenten UPM stenger tre papirmaskiner permanent. Det dreier seg om papirmaskiner på fabrikkene i Kaukas og Jämsänkoski i Finland samt Shotton i England.
Stengningen er et ledd i planen om å forbedre inntjeningen med 150 millioner euro samt å tilpasse kapasiteten til etterspørselen i Europa og USA generelt. Denne beslutningen følger i kjølvannet på beslutningen om å stenge en papirmaskin i Chapelle i Frankrike.
Samlet sett betyr dette at UPM reduserer kapasiteten av ubestrøket og bestrøket magasinpapir med ca 460.000 tonn om året og avispapir med 215.000 tonn.
Et annet ledd i planen er å sentralisere de amerikanske og europeiske supply chain-aktiviteter, hvilket betyr at kontorene i Tampere i Finland og Altrincham i England flyttes til Augsburg og Dörpen i Tyskland. Medarbeidere som ønsker å flytte med vil bli kraftigt støttet av UPM, heter det i pressemeddelelsen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *