The Magic Touch Norge

The Magic Touch Norge leverer komplette transferpapir, tekstiltrykk og sublimeringsløsninger til bedrifter og organisasjoner i hele Norge.

The Magic Touch gir deg muligheten til å trykke fullfarge motiver på hvilken som helst overflate eller produkt du kan tenke på. Prosessen er rask og enkel. Det er raskt og sette opp og man trenger ikke være profesjonell for å utføre jobben. Det er like raskt og gjøre klar ett trykk som det er å sette opp hundre trykk. Uansett om du vil trykke på tekstiler, papp, plastikk, lær, glass eller metall.

På Sign & Print Skandinavia finner du The Magic Touch Norge på stand J:15

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: