Canon på HID

PUBLISERT: 16 februar 2015
OPPDATERT: 16 februar

Canon Europa vil presentere sine høyhastighets digitalproduksjonsløsninger under Hunkeler Innovation Days i februar.  I tillegg vil Canon kunngjøre sine nyeste innovasjoner innen høyhastighets digitalproduksjon og demonstrere sin industriforståelse. Dette sier Canon Norge i en pressemelding.

– Vi ønsker å inspirere utskriftsleverandører til å utvikle en digital arbeidsflyt og en forretningsmodell som passer deres marked, sier Svein Moe Ihler, Marketing Manager, Commercial Print Group, Canon Norge.

– Canon investerer kontinuerlig i ny teknologi og vi vil vise besøkende vår framdrift og utvikling siden forrige Hunkeler Innovation Days. Canons stand vil illustrere og presentere den omfattende serviceporteføljen vår, fra inndata -, til implementering av arbeidsflyt for produksjonsmiljøer. Nye forretningsmodeller oppstår i bransjesegmenter som grafisk industri, transaksjon og direct mail. Med Canon programvare og tjenesteportefølje kan kundene utvikle og styrke sin verdikjede.

– Noen av våre kunder har benyttet vår teknologi i mer enn 15 år og vi er stolte av å fortsette å bidra til deres suksess. Ved å dele disse eksemplene håper vi å inspirere flere bedrifter til å se hva de kan oppnå sammen med Canon, avslutter Ihler.

Canons stand er Booth P07 på Hunkeler Innovation Days 23.-26. februar 2015.

Les mer på HIDs nettsider.

Hunkeler Innovation Days er organisert av Hunkeler, leverandør av ferdiggjøringsløsninger. Arrangementet holdes annenhvert år i Lucerne, Sveits. Hunkeler Innovationdays skal vise hvordan de ulike utskriftsleverandørene integrerer med Hunkeler for å levere komplette systemer med integrerte for- og etterbehandlingsløsninger.

Les videre

Konica Minolta lanserer ny B2-inkjet printer

Med sine 2400 m2 har Konica Minolta den syvende største standen på den grafiske messen Drupa. 150 personer vil stå for å ta imot de mange gjestene.
drupa24_konica

Summa automatiserer arbeidsflyten for inline skjæring

Summa viste blant annet inline-løsninger med matere til sine digitale skjærebord og tekstillaserkuttere under Fespa.
bob-summa

Gnistrende presisjon med iEchos nye laserstans

IEcho hadde med seg en rekke skjæremaskiner til Fespa. Den som kanskje fanget de besøkendes interesse mest var laserskjæremaskinen LCT350, som i gnistrende fei skar ut etiketter.
laserstans2

Automatisert og tilkoblet – Horizon på Drupa 2024

Horizon planlegger å ha en sterk tilstedeværelse på Drupa 2024. Med en stand på mer enn 1600 m² vil fokus være på helautomatiserte systemer og start-til-slutt arbeidsflyt.
Horizon-drupa

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1