Kodak viser sine digitale muskler

PUBLISERT: 16 februar 2015
OPPDATERT: 16 februar

kodak_prosper1000Det nært forestående arrangementet Hunkeler Innovation Days (HID) er i ferd med å utvikle sig til stedet hvor mange digitale trykkmaskinleverandører satser stort på å vise sitt ypperste innenfor bok-, avis- og kommersiell produksjon.

Her har Kodak annonsert både et eksklusivt pressemøte, og at de vil vise sin Prosper Press plattform i et aktivt produksjonsmiljø. Kodak hevder at Prosper Press plattformen på verdensplan har produsert mer enn 30 milliarder sider. På HID vil de i samarbeid med Hunkeler ferdiggjøringsutstyr produsere en daglig 12-siders 4-fargers event-avis.

Avisen vil bli produsert på en Kodak Prosper 5000XLi i både tabloid og broadsheet format, og den vil bli ferdigbehandlet på Hunkelers Advanced Newspaper Solution.

Utover dette vil Kodak demonstrere hvilke kreative resultater man kan oppnå med en Kodak Nexpress Digital Color Production Press ved hjelp av spesialfarger og inline lakkering og preging. Endelig vil Kodak fokusere på Prosper S-serien for digitaltrykk, ofte anvendt i tospann med tradisjonelle offsetsystemer.

HID avholdes i Lucerne, Sveits den 23.- 26. februar.
Les mer på HIDs nettsider.

Hunkeler Innovation Days er organisert av Hunkeler, leverandør av ferdiggjøringsløsninger. Arrangementet holdes hvert andre år på Messe i Lucerne, Sveits. Hunkeler Innovationdays skal vise hvordan de ulike utskriftsleverandørene integrerer med Hunkeler for å levere komplette systemer med integrerte for- og etterbehandlingsløsninger.

Les videre

Konica Minolta lanserer ny B2-inkjet printer

Med sine 2400 m2 har Konica Minolta den syvende største standen på den grafiske messen Drupa. 150 personer vil stå for å ta imot de mange gjestene.
drupa24_konica

Summa automatiserer arbeidsflyten for inline skjæring

Summa viste blant annet inline-løsninger med matere til sine digitale skjærebord og tekstillaserkuttere under Fespa.
bob-summa

Gnistrende presisjon med iEchos nye laserstans

IEcho hadde med seg en rekke skjæremaskiner til Fespa. Den som kanskje fanget de besøkendes interesse mest var laserskjæremaskinen LCT350, som i gnistrende fei skar ut etiketter.
laserstans2

Automatisert og tilkoblet – Horizon på Drupa 2024

Horizon planlegger å ha en sterk tilstedeværelse på Drupa 2024. Med en stand på mer enn 1600 m² vil fokus være på helautomatiserte systemer og start-til-slutt arbeidsflyt.
Horizon-drupa

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1