Ny enhet til Dursts etikettprinter

durst_jumborollDurst slipper nå et tilleggsutstyr til sin digitale etikettmaskin Tau 330 i form av en ny industriell oppruller-enhet i jumboformat. Med oppgraderingen kan Tau 330 håndtere medieruller på 1000 millimeter i diameter eller rullengder opp til 4000 meter for materialbredder opp til 350 millimeter.

Opprulleren har en motorisert mating av tunge ruller og har også en innebygd rullheis.

Tau 330 er en digital etikettmaskin for store volum. Oppløsningen ligger på 720 x 1260 dpi og printeren benytter Xaars 1002-skriverhoder. Utskriftshastigheten er på 48 meter per minutt, hvilket gir en produksjonskapasitet på 950 kvadratmeter per time.

Blekkonfigurasjonen CMYK kan oppgraderes på forespørsel med dekkhvitt og ytterligere to prosessfarger som oransj og lilla.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *