Océ ColorStream 3000 Z-serien sparer plass

PUBLISERT: 24 februar 2015
OPPDATERT: 24 februar

oce_z3000Canon lanserer i dag den nye inkjetprinteren Océ ColorStream 3000 Z-serien, som er designet for høy produktivitet i miljøer der det er behov for en mer plassbesparende løsning og ønske om stacking som utleggsmulighet.

Den nye serien har et modifisert design for å passe mindre miljøer som normalt ikke har plass til en større inkjet-installasjon. Serien består av fire systemer, som spenner fra 48 til 127 meter per minutt, tilsvarende produktiviteten av 324 til 1714 A4-sider per minutt. Samtidig bruker den om lag 30 prosent mindre gulvplass.

Océ ColorStream 3000 Z er designet for å være det smaleste inkjetsystemet på markedet for høyvolums-segmentet innen fullfarge baneprint. Den integrerte Simplex Z-fold stablingsfunksjonen er også en plassbesparende faktor, og støtter stablet papir opptil 300 mm, for et bredt spekter av applikasjoner inkludert høyhastighets tiltrykking i sort. Serien inkluderer standard Océ ColorStream-egenskaper som Océ HeadSafe og InkSafe-teknologi, designet for å minimere blekk- og papiravfall og maksimere utskriftskvalitet.

–Océ ColorStream-porteføljen er anerkjent over hele verden for utmerket kvalitet ved høye hastigheter, samt høy pålitelighet. Océ ColorStream 3000 Z-serien gir fantastiske alternativer til virksomheter med plassbegrensninger, og muliggjør variert arbeidsflyt for inkjetprint der det tidligere ikke var fysisk mulig. Dermed blir det lettere for virksomheter å tilby disse tjenestene i pressområder, eller som et supplement til eksisterende utskriftssystemer, uten å måtte bruke penger på større lokaler, sier Svein Moe Ihler, Marketing Manager, Commercial Print Group, Canon Norge.

–Canon Europa investerer i innovative og allsidige løsninger som skal bidra til økt suksess for virksomheter. ColorStream 3000 Z-serien er et resultat av dette, og vil tilføre våre kunder nye muligheter som ikke var mulig tidligere, avslutter Svein Moe Ihler.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676