Hunkeler Innovation Days - oppsummering

PUBLISERT: 2 mars 2015
OPPDATERT: 2 mars
Den ene side af den store udstillingshal var dedikeret inkjet-produktionssystemerne med inline færdiggørelse, den anden side var forskellige offline-løsninger.
Den ene siden av den store utstillingshallen var dedikert inkjet-produksjonssystemene med inline ferdiggjøring, den andre siden var forskjellige offline-løsninger.

På Hunkeler Innovation Days hadde man lykkes med å sette opp et imponerende oppbud av fungerende digitale produksjonslinjer. Hunkeler har suksess med å invitere alle de store aktørene på det digitale printmarkedet til å komme og vise sitt beste og nyeste utstyr sammen med en ferdiggjøringslinje stilt til rådighet av Hunkeler. Så vidt AGI erfarer er både stands, forbruksmateriale og forpleining samt ferdiggjøringsutstyret helt uten omkostninger for printleverandørene, som så til gjengjeld kan bruke sine ressurser på å invitere kundene til å komme og se komplette produksjonsløsninger.

Nyeste utstyr i funksjon
– Hvis det skal “sparkes jern”, så er det her, som en messegjest kommenterer. For utover printleverandørene inviterer Hunkeler også andre leverandører av ferdiggjøringsutstyr, f. eks. Böwe, Müller Martini og Neopost, og tilsynelatende er det et kriterium for å delta at maskinene kjører. Så opplevelsen er som å stå i en høyaktiv produksjonshall med alt det nyeste utstyret som finnes innenfor digital grafisk produksjon.

Nyheter fra Hunkeler
Hunkeler selv var naturligvis totalt dominerende. Praktisk talt alle maskiner hadde Hunkeler-utstyr tilkoplet og kjørte i forskjellige konfigurasjoner med inline web-inspeksjon, falsing, sliting, perforering, stabling, samlehefting- og liming samt skjæring. Hunkeler viste selv to nye løsninger offline. Det er avisfalsen Folder Collator FC7, som lynraskt kan omstilles mellom broadsheet og tabloid, og som kan samle og innstikke seksjoner i avisen on-the-fly. En annen nyhet er Perforator Puncher DP8, som kan lage variable perforeringer ned gjennom papirbanen, så forskjellige jobber kan kjøre på samme papirbane uten omstillinger, og variabelt innhold kan håndteres helt ned til hvert printbilde.

Production inkjet i fokus
Utover at Hunkeler legger navn til og er tilstede på nesten alle stands, så skulle man tro at messen er en production inkjet-messe. Alle de store leverandører er til stede, og ikke nok med det, de har i stor utstrekning også valgt å introdusere flere nyheter på Hunkeler Innovation Days. Det gjelder f. eks. Xerox, Xeikon, Kodak, Canon/Océ og HP. Mer om dette i andre nyhetssaker.

Les videre

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676