Océ PlotWave 500 tildelt iF Gold Product Design

PUBLISERT: 9 mars 2015
OPPDATERT: 9 mars

oce_iFCanon Europa kunngjorde i dag tildelingen av iF Gold Product Design til storformatsystemet Océ PlotWave 500 ved iF Design Awards 2015. Océ PlotWave 500 var et av syv produkter fra Canon som mottok prestisjetunge utmerkelser under arrangementet.

De nylig lanserte storformatskriverne Océ ColorWave 500 og 700, samt Océ ColorWave 900 vant også utmerkelsen iF Product Design, sammen med flere andre Canon-enheter. I 21 år på rad har nå Canon mottatt utmerkelser ved iF Design Awards for sine produkter.

– Skriverseriene Océ PlotWave og ColorWave representerer den perfekte balanse mellom visuelt og funksjonelt design. De innehar unike elementer for å levere pålitelige utskriftsresultater av høy kvalitet ved høy hastighet. Ergonomiske funksjoner gjør skriverne brukervennlige, mens det estetiske utseende gjør at de passer naturlig inn i ethvert arbeidsmiljø. I tillegg har berøringsskjermen et spesielt unikt designelement som gjør arbeidsflyten intuitiv og pålitelig, sier Anton Strand, Channel Director, Wide Format Printing Group, Canon Norge.

– iF Design Awards respekteres verden over for å sette standarden innen moderne teknologidesign, og det er en ære å motta utmerkelser for vår Océ ColorWave- og PlotWave-portefølje, inkludert utmerkelsen iF Gold Product Design for Océ PlotWave 500, legger Strand til.

iF Design Awards ble etablert i 1953 og anerkjenner fremragende designprestasjoner på tvers av ulike disipliner. Canon vant sin første pris for iF Product Design i 1989, og har jevnlig blitt anerkjent gjennom tildelingen av priser for et bredt spekter av produkter.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik