Strekkodestyrt limbinder fra Müller Martini

PUBLISERT: 16 mars 2015
OPPDATERT: 16 mars

vareoPå de nylig avholdte Hunkeler Innovation Days presenterte Müller Martini for første gang sin nye limbinder Vareo. Den er strekkodestyrt for å sikre at hver eneste publikasjon får nettopp den behandlingen den skal ha. Med strekkodestyringen er det mulig å lage små opplag og hurtige skift uten å risikere feil.

Strekkode forhindrer feil
På Hunkeler Innovation Days ble limbinderen vist i en fleksibel maskinkonfigurasjon, sammen med utstyr fra Heidelberg, Polar, Hunkeler og ATS, og i samhandling med disse produserte man brosjyrer og bøker. Innholdet kom fra digitalprint oppspolet på rull, og omslaget ble hotmelt-limt og trekantstrimmet. I denne konfigurasjonen demonstrerte Müller Martini og deres partnere hvordan de med en omfattende overvåking av strekkodene kunne skifte mellom en rekke forskjellige produkter, og stadig lage korrekt sammensatte produkter med den riktige innbindingen.

Den første boken er salgbar
Vareoen er egnet til en rekke forskjellige applikasjoner, f.eks. fotobøker, personlige kataloger og brosjyrer, som kan produseres med korte oppsettingstider (f.eks. under ett minutt for et skifte mellom to formater), hvilket er et krav når det skal produseres opplag på helt ned til én bok eller brosjyre. Müller Martini påstår dessuten at selv den første boken vil være salgbar.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1