Trykk på tapetet

PUBLISERT: 25 mars 2015
OPPDATERT: 25 mars

WallArt
Onyx integrerer til HP WallArt
Onyx Graphics, som er leverandør av workflow-systemer innen storformat har annonsert at deres softwareløsning nå kan integreres direkte i HP WallArt-applikasjonen med henblikk på en effektiv produksjon av tapeter.

Nye markedsmuligheter
Med denne løsningen får storformat-printleverandører muligheten til å utvide sitt sortiment og tilby kundene nye produkter. Med verktøy som Colorways og Step-and-repeat fra Onyx-softwaren i kombinasjon med HP WallArt får designeren og produsenten en løsning som gjør det lett å lage helt unike tapeter.

Integrasjon med administrasjonssystemer
I tillegg vil storformat-printleverandører med HP Latex-printere forenkle sitt workflow ved å gjøre bruk av Onyx JDF-teknologi. Onyx Connect er et åpent system, hvilket gjør det mulig å knytte produksjonssoftwaren med administrasjonssystemet. Det er f.eks. mulig å hente informasjon fra administrasjonssystemet om ordreomfang og levering, og det er mulig å få informasjon om tids- og materialforbruk til etterkalkylen.

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Ricoh: «Alle vil se utviklingen på inkjetsiden»

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Cloudlab vil hjelpe trykkeriene med netthandel

Tyske Cloudlab Solutions er en etablert leverandør av web-to-print løsninger innen både trykk og emballasje. Med den nye versjonen X3 tar selskapet i bruk KI når det gjelder blant annet design og prissetting.
Cloudlab-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324