Trykk på tapetet

PUBLISERT: 25 mars 2015
OPPDATERT: 25 mars

WallArt
Onyx integrerer til HP WallArt
Onyx Graphics, som er leverandør av workflow-systemer innen storformat har annonsert at deres softwareløsning nå kan integreres direkte i HP WallArt-applikasjonen med henblikk på en effektiv produksjon av tapeter.

Nye markedsmuligheter
Med denne løsningen får storformat-printleverandører muligheten til å utvide sitt sortiment og tilby kundene nye produkter. Med verktøy som Colorways og Step-and-repeat fra Onyx-softwaren i kombinasjon med HP WallArt får designeren og produsenten en løsning som gjør det lett å lage helt unike tapeter.

Integrasjon med administrasjonssystemer
I tillegg vil storformat-printleverandører med HP Latex-printere forenkle sitt workflow ved å gjøre bruk av Onyx JDF-teknologi. Onyx Connect er et åpent system, hvilket gjør det mulig å knytte produksjonssoftwaren med administrasjonssystemet. Det er f.eks. mulig å hente informasjon fra administrasjonssystemet om ordreomfang og levering, og det er mulig å få informasjon om tids- og materialforbruk til etterkalkylen.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik