Adobe Publish kommer til sommeren

PUBLISERT: 30 mars 2015
OPPDATERT: 30 mars

Adobe Publish blir frigitt til sommeren. Den bygger på Adobe Digital Publishing Suite og skal muliggjøre fremstilling av fremtidens apps til mobile enheter, skriver Adobe i en pressemelding.

Publiser på mobile plattformer
Ifølge Nick Bogaty, Adobes ansvarlige for Digital Publishing, gjør Adobe Publish det mulig å fremstille og publisere innhold til mobilbruk uten krevende programmering. – Vi har i løpet av de siste fem årene, med utviklingen av online magasin-applikasjonen Wired, lært at app-brukere vil ha pent designet og meningsfylt innhold, og de vil ha det levert i en jevn strøm tilpasset det medie de sitter med, sier Nick Bogaty. – Prosessen med utviklingen av Wired og ikke minst lanseringen gjennom App Store har hjulpet oss med å forstå hvordan en moderne mobilopplevelse skal være, og hvordan vi bygger verktøy som understøtter denne opplevelsen.

Med Adobe Publish får man følgende:
Muligheden for å lage apps til alle dominerende mobilplattformer uten behovet for å programmere.
Kundene kan skape og levere innhold på en fleksibel, simpel og omkostningseffektiv måte.
Enterprise-administrasjonsverktøy, som gjør det mulig å organisere alle aktive medvirkende (designere, teksforfattere, selgere, produsenter, dataanalytikere osv.), i en fleksibel og effektiv arbeidsflyt.

Les videre

Cloudlab vil hjelpe trykkeriene med netthandel

Tyske Cloudlab Solutions er en etablert leverandør av web-to-print løsninger innen både trykk og emballasje. Med den nye versjonen X3 tar selskapet i bruk KI når det gjelder blant annet design og prissetting.
Cloudlab-1024x683

Programvaresamarbeid for bedre flyt

ECO3 og eProductivity Software (ePS) har inngått et strategisk partnerskap med mål om å ta automatiseringen hos trykkeriene til neste nivå.
ECO3-ePS-1024x684

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1