Adobe Publish kommer til sommeren

Adobe Publish blir frigitt til sommeren. Den bygger på Adobe Digital Publishing Suite og skal muliggjøre fremstilling av fremtidens apps til mobile enheter, skriver Adobe i en pressemelding.

Publiser på mobile plattformer
Ifølge Nick Bogaty, Adobes ansvarlige for Digital Publishing, gjør Adobe Publish det mulig å fremstille og publisere innhold til mobilbruk uten krevende programmering. – Vi har i løpet av de siste fem årene, med utviklingen av online magasin-applikasjonen Wired, lært at app-brukere vil ha pent designet og meningsfylt innhold, og de vil ha det levert i en jevn strøm tilpasset det medie de sitter med, sier Nick Bogaty. – Prosessen med utviklingen av Wired og ikke minst lanseringen gjennom App Store har hjulpet oss med å forstå hvordan en moderne mobilopplevelse skal være, og hvordan vi bygger verktøy som understøtter denne opplevelsen.

Med Adobe Publish får man følgende:
Muligheden for å lage apps til alle dominerende mobilplattformer uten behovet for å programmere.
Kundene kan skape og levere innhold på en fleksibel, simpel og omkostningseffektiv måte.
Enterprise-administrasjonsverktøy, som gjør det mulig å organisere alle aktive medvirkende (designere, teksforfattere, selgere, produsenter, dataanalytikere osv.), i en fleksibel og effektiv arbeidsflyt.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: