Inkjet-fremstilling av langtidsholdbare veiskilt

PUBLISERT: 30 mars 2015
OPPDATERT: 30 mars
Traffic Jet
Traffic Jet

Avery Dennison har i samarbeid med Mutoh utviklet inkjet-printeren TrafficJet. Den er basert på Mutohs ValueJet 1638, men benytter internasjonalt godkjente trafikkfarger.

10 års garanti
TrafficJet er et helt inkjet printsystem beregnet for trafikkskilt og andre reflektive skilt, som brukes av for eksempel offentlige myndigheter og entreprenørfirmaer. Etter print forsynes foliene med en beskyttelsesfilm utviklet av Avery Dennison. TrafficJet-systemet er det eneste øko-solvente inkjetsystemet som tilbyr 10 års garanti eller mer på materialene.

CMYK gir større fleksibilitet
Som noe nytt tilbyr Avery Dennison nå at trafikkfargene kan kombineres med CMYK-farger. Det åpner muligheten for at de reflektive skiltene kan brukes i mer kommersielle sammenhenger, og dermed gjøre TrafficJet til et mer fleksibelt produksjonsutstyr. Holdbarheten på CMYK-fargene matcher dog ikke trafikkfargene, men forventes å ligge på nivå med de gjengse standarder for utendørs markedsføring.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676