Inkjet-fremstilling av langtidsholdbare veiskilt

Traffic Jet

Traffic Jet

Avery Dennison har i samarbeid med Mutoh utviklet inkjet-printeren TrafficJet. Den er basert på Mutohs ValueJet 1638, men benytter internasjonalt godkjente trafikkfarger.

10 års garanti
TrafficJet er et helt inkjet printsystem beregnet for trafikkskilt og andre reflektive skilt, som brukes av for eksempel offentlige myndigheter og entreprenørfirmaer. Etter print forsynes foliene med en beskyttelsesfilm utviklet av Avery Dennison. TrafficJet-systemet er det eneste øko-solvente inkjetsystemet som tilbyr 10 års garanti eller mer på materialene.

CMYK gir større fleksibilitet
Som noe nytt tilbyr Avery Dennison nå at trafikkfargene kan kombineres med CMYK-farger. Det åpner muligheten for at de reflektive skiltene kan brukes i mer kommersielle sammenhenger, og dermed gjøre TrafficJet til et mer fleksibelt produksjonsutstyr. Holdbarheten på CMYK-fargene matcher dog ikke trafikkfargene, men forventes å ligge på nivå med de gjengse standarder for utendørs markedsføring.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *