Ny i1 fra X-Rite til lynrask profilering

PUBLISERT: 30 mars 2015
OPPDATERT: 30 mars

i1iSis_2Rite lanserer et nytt og raskt profileringsverktøy til de trykk- og printvirksomheter som jobber med profilering av forskjellige trykkemetoder og materialer.

Rask skanning av farveark
Det heter i1iSis 2 Automated Chart Reader og kommer i to varianter, som kan skanne henholdsvis et A4- eller et A3-ark. A4-arket inneholder 1.500 fargefelter og kan skannes på kun 8 minutter, mens A3-arket inneholder 2.500 fargefelter for større presisjon og kan skannes på 10 minutter.

Automatisk oppretting av ark
Begge måleapparatene kommer med et innebygget visuelt justeringssystem til oppretting av skjevt innførte ark. Så det er ikke så avgjørende hvor presist arket legges i apparatet. Det sørger selv for korrekt justering. Det er dessuten mulighet for å kompensere for OBAer (Optical Brightening Agents) ved å bruke en av de kompensasjonsmålingene som er lagd med dette for øye,  M0, M1 eller M2.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12