Ny i1 fra X-Rite til lynrask profilering

i1iSis_2Rite lanserer et nytt og raskt profileringsverktøy til de trykk- og printvirksomheter som jobber med profilering av forskjellige trykkemetoder og materialer.

Rask skanning av farveark
Det heter i1iSis 2 Automated Chart Reader og kommer i to varianter, som kan skanne henholdsvis et A4- eller et A3-ark. A4-arket inneholder 1.500 fargefelter og kan skannes på kun 8 minutter, mens A3-arket inneholder 2.500 fargefelter for større presisjon og kan skannes på 10 minutter.

Automatisk oppretting av ark
Begge måleapparatene kommer med et innebygget visuelt justeringssystem til oppretting av skjevt innførte ark. Så det er ikke så avgjørende hvor presist arket legges i apparatet. Det sørger selv for korrekt justering. Det er dessuten mulighet for å kompensere for OBAer (Optical Brightening Agents) ved å bruke en av de kompensasjonsmålingene som er lagd med dette for øye,  M0, M1 eller M2.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: