Kreativ gratis app for iPad fra Adobe

Adobe lanserer Comp CC – ny gratis app for iPad.

Med Adobe Comp CC kan kreative gjøre grov-design mens de er på farten, og siden fortsette arbeidet i Photoshop, Illustrator og InDesign. Den nye appen for iPad er gratis og tilgjengelig fra i dag.

Gode idéer kommer ikke alltid som bestilt mens man sitter klar foran PC’en på kontoret. Nå kan kreative bytte ut servietten med en iPad når de vil skrible ned en spontan idé. Adobes nye app for iPad, Adobe Comp CC, gjør det mulig å spontant designe idéer mens man er på farten og senere, via f.eks. Creative Cloud (CC), finpusse den på en Mac eller PC.

Last ned appen fra Apples App store.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: