Engelsk etterspørsel etter HP inkjet web-presser

PUBLISERT: 13 april 2015
OPPDATERT: 21 mars
HP T400 Mono Inkjet Web Presse
HP T400 Mono Inkjet Web Presse

Det engelske boktrykkeriet St. Ives Clays, som nylig vant en kjempekontrakt om å trykke bøker for Penguin Random House har skrevet under på å få levert to HP inkjet web-presser for å kunne oppfylle sine nye trykkforpliktelser.

Stor kapasitetsutvidelse
St. Ives Clays har innledningsvis bestilt to HP inkjet web-presser til levering i løpet av de kommende månedene. Det dreier seg om en HP T260 Mono Inkjet Web Press, som skal installeres i april og en HP T400 Mono Inkjet Web Press, som skal installeres i juli. St Ives Clay har fra før av en digital Timson T-Press og en Kodak Prosper. De nye maskinene skal utvide kapasiteten og ikke avløse annet utstyr.

Fortsatt investering i offset
St. Ives Clays produserer omlag 150 millioner bøker i året, og den digitale kapasiteten har vært rundt 10 prosent av dette. Den digitale kapasiteten forventes økt markant, men da man samtidig investerer i en Komori Lithrone GL 540, kan det være litt vanskelig å si nøyaktig hvor mye den digitale kapasiteten økes.

Fremtidige investeringer planlagt
– Vi tar inn en HP T400 Mono Inkjet Web Press til sommeren, men det er planen å følge opp med en HP T400 Color Inkjet Web Press i begynnelsen av 2016. Det avhenger av utviklingen på både kontraktmarkedet og det frie marked. Det er tydeligvis en etterspørsel på digitale tjenester, ordre- og lagerstyring og ikke minst distribusjon, og vi er klar til å imøtekomme disse behovene, uttaler administrerende direktør, Paul Hulley.

Les videre

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1