Flere nye produkter fra HP

HP lanserer i disse dager en flodbølge av nye produkter på forskjellige amerikanske messer. Det er snakk om en rekke oppdateringer av eksisterende produkter, samt den lenge forventede PageWide-serien, som forventes å bli en “game changer” på markedet for tekniske dokumenter.

Ny HP Latex 370
Det er en ny toppmodel i lateks-serien, HP Latex 370. Formålet med denne modellen er flere betjeningsfrie prints. Det oppnås ved tre liters fargebeholdere og ikke minst en ny app, som kan overvåke printerens status fra tablet eller smartphone, uansett hvor du er.

Nye indoor-signage printere
Det kommer to nye HP Scitex FB printere. En 550 og en 750. De er beregnet til indoor-signage, og er oppdateringer av tidligere modeller. Det nye er at de er 12 prosent raskere, har en tabletop-rullholder til hurtig bytte av medier og en rekke endringer som minsker risikoen for å skade mediet under produksjonen. Endelig har de en high saturation-modus for forbedret fotoprint.

"Game changer" er et ord som er i hyppig bruk ved HPs nye lanseringer. Her ved den nye PageWide XL 8000.

«Game changer» er et ord som er i hyppig bruk ved HPs nye lanseringer. Her ved den nye PageWide XL 8000.

HP PageWide-small
Den nye PageWide XL 8000 forventes å bli en “game changer” på markedet for tekniske tegninger, på grund av sin høye hastighet og 4-fargers mulighet.

Høyt volum på indoor-signage og emballasje
HP lanserer HP Scitex 11000, som erstatter forgjengeren 10500. Det er en storformat høyvolumsprinter, som kan printe på en rekke forskjellige materialer til innendørsbruk. De nye farge- og coating-teknologiene HP HDR250 Scitex Inks og Smart Coat sikrer stor slitestyrke og lang holdbarhet.
Utfordringene for konverterne er at de får stadig flere jobber med kortere leveringsfrist. Opplagene er mindre men jobbkompleksiteten større. Til dette segmentet har HP utviklet HP Scitex 15500 med loader og unloader option, en spesiell griper til håndtering av bølgepapp men ellers de samme farger og coatings som 11000-modellen.

PageWide-serien materialiserer seg
I fjor lanserte HP PageWide-teknologien, som sikter seg inn på det store markedet for tekniske tegninger, men som også er relevant til standard plakatproduksjon. HP kommer med ikke mindre enn fire produkter, hvorav topmodellen HP PageWide XL 8000 lanseres først. Det er en full width array-printer, som printer fire farger i over en meters bredde. Den har plass til to papirruller og kan konfigureres med to forskjellige stackere og HPs egenutviklede online falsemaskin til tekniske dokumenter. Hastigheten er ikke mindre enn 30 A1 ark i minuttet og den vil ifølge HP være en game changer på et marked som er vant til sort-hvitt, høye materialomkostninger og lange produksjonstider.
De øvrige produktene i serien heter PageWide XL 4000, 4500 og 5000 og skiller seg primært ut fra hverandre ved hastighet og tilkoblingsmuligheter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *