Digitale publiseringsverktøy i voldsom vekst

Det amerikanske analysefirmaet InfoTrends forutser at markedet for digitale publiseringsverktøy vil ha en vekst på over 25 % per år i de neste fem årene. Dette skyldes at stadig flere firmaer ser nødvendigheten i å profilere seg mer på de digitale plattformene. Digital publisering har blitt en nødvendighed som strekker seg utover det å legge ut pdfer og e-paper på nettet. Rapporten deres fra februar i år har tre hovedkonklusjoner:

  • 90 % av alle virksomheter har eller beveger seg mot elektronisk dokumentasjon.

  • Det finnes mellom 60 og 80 digitale publiseringsløsninger, men bransjen er dominert av noen få store.

  • Markedet for digitale publiseringsløsninger vil stige med 25 % per år de neste fem årene.

Rapporten sammenligner syv markedsledende produkter på en rekke egenskaper, og fastslår at Quark står særdeles godt rustet til kampen om den store veksten. Det legges blant annet vekt på at Quark er veletablert i enterprise-segmentet (til forskjell fra publiseringssegmentet), at de har en høy grad av automatisering i layout-, produksjons- og distribusjonsfasen, og at de kan publisere på mange forskjellige plattformer, inklusive mobil, HTML5 og XML.

Rapporten om digital publisering kan lastes ned her

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *