Virtuell stand for Avery Dennison

PUBLISERT: 18 mai 2015
OPPDATERT: 18 mai
Avery Dennison med virtuell stand
Avery Dennison med virtuell stand

FESPA 2015: Avery Dennison åpner virtuell FESPA stand.
Avery Dennison blir virtuelle. For at flere interesserte verden over skal kunne ha tilgang til de nyeste innovasjonene på samme måte som på messene har selskapet utviklet et nytt konsept: den virtuelle messestanden. Og neste utgave av denne vil fokusere på produkter fra firmaets Graphics Solutions portefølje.

Den virtuelle standen lanseres på virtualfespa.averydennison.com, og vil ha de samme produktene som selskapene viser frem på sin fysiske stand på FESPA 2015, som for tiden pågår i Köln.

Besøkende på begge standene vil kunne se og interagere med de seneste av Avery Dennisons grafiske innovasjoner, som går under slagordet “Everywhere You Look”. Eksempler inkluderer den nye Avery Dennison Colour Swatch mobilappen, selskapets value-added service programmer, deres komplette digitale produktutvalg og de nye Supreme Wrapping Film fargene. Den virtuelle standen vil forbli åpen etter at FESPA stenger dørene.

– Vår virtuelle stand vil åpne dørene for alle som ikke kan komme på messen, sier Patrick Winters, marketing communications manager for Europa. – Dette redskapet vil la de få del av innovasjonene vi lanserer og få tilgang til informasjon og verktøy på vår stand.

– Det er også en flott måte for de besøkende å dele det de har sett med kollegaer som ikke hadde anledning til å komme til Köln, avslutter Winters.

Les videre

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676