Torleiv Haugstaul ny produktsjef i Canon Europa

PUBLISERT: 22 mai 2015
OPPDATERT: 22 mai
Torleiv Haugstaul
Torleiv Haugstaul

Produktsjef for proff print i Canon Norge, Torleiv Haugstaul, tiltrer 1. juli i stillingen som Senior Product Manager – Production Colour i Business Imaging Group i Canon Europa.

Haugstaul har lang erfaring innen marketing og professional print i Canon Norge. Han har som produktsjef ledet markedssatsningen på professional print i Canon Norge, som oppnår resultater som har blitt lagt merke til utover landets grenser. Med dette som bakgrunn ble han valgt ut som én av to norske deltakere på Voyage, Canons nordiske talentprogram. Dette ga Torleiv en god mulighet til å diskutere muligheter og forretningsutvikling med den europeiske organisasjonen – som også har bidratt til det karrieresteget han nå tar.

– Det er en utrolig spennende mulighet Canon har gitt meg, å få jobbe internasjonalt i selskapet. Jeg ser frem til å sitte nærmere der beslutningene tas, og til å samarbeide enda tettere med proff-teamet i Canon Europa. Og ikke minst, jeg gleder meg til å få ansvaret i Europa for å lansere fremtidige spennende proff produkter, sier Torleiv Haugstaul i Canon Norge.

Les videre

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Canon presenterer ny inkjetpresse og samarbeid med Heidelberg

Canon hadde noen overraskelser i ermet da de sparket i gang Drupa med en pressekonferanse, og Sign&Print var selvsagt på plass. Det var flere nyheter som ikke er nevnt tidligere.
canon_drupa_01

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1