Antalis kjøper PaperlinX Scandinavia

Antalis International vokser i Skandinavia når de nå kjøper opp PaperlinX Scandinavia.
PaperlinX i Danmark er en etablert og fremgangsrik grossist innen emballasje og visuell kommunikasjon (storformat) med lager og kontor i Holstebro samt Vejle.
PaperlinX i Sverige er en middels stor grossist innen visuell kommunikasjon med lager og kontor i Borås. Totalt omsetter PaperlinX Scandinavia cirka 830 millioner kroner og har cirka 175 medarbeidere.
Jukka Silventola, regiondirektør hos Antalis, beskriver oppkjøpet som et meget viktig tilskudd i strategien om å kraftig øke virksomheten innen emballasje og visuell kommunikasjon.
– Dette kjøpet styrker ytterligere Antalis posisjon som en ledende grossist innen Packaging og Visual Communication i den nordiske regionen, hvilket kommer både våre kunder samt leverandører til gode, sier Jukka Silventola.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: