Antalis kjøper PaperlinX Scandinavia

PUBLISERT: 2 juni 2015
OPPDATERT: 2 juni

Antalis International vokser i Skandinavia når de nå kjøper opp PaperlinX Scandinavia.
PaperlinX i Danmark er en etablert og fremgangsrik grossist innen emballasje og visuell kommunikasjon (storformat) med lager og kontor i Holstebro samt Vejle.
PaperlinX i Sverige er en middels stor grossist innen visuell kommunikasjon med lager og kontor i Borås. Totalt omsetter PaperlinX Scandinavia cirka 830 millioner kroner og har cirka 175 medarbeidere.
Jukka Silventola, regiondirektør hos Antalis, beskriver oppkjøpet som et meget viktig tilskudd i strategien om å kraftig øke virksomheten innen emballasje og visuell kommunikasjon.
– Dette kjøpet styrker ytterligere Antalis posisjon som en ledende grossist innen Packaging og Visual Communication i den nordiske regionen, hvilket kommer både våre kunder samt leverandører til gode, sier Jukka Silventola.

Les videre

Lederskifte i Luth Gruppen

Jeppe Broch Nielsen overtar roret i Luth Gruppen AS etter sin far, Arne Henrik Nielsen. Jeppe trer inn i rollen som daglig leder den 15. mars 2024 og Arne Henrik fortsetter som styreformann i bedriften.
luth-gruppen-jeppe

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Fremtiden for SPG: "Nå aksellererer vi igjen"

Det kan ha vært litt stille rundt Scandinavian Print Group i det siste. Det er en forklaring på det – og det kommer til å endre seg!
Esben_Mols_Kabell

Riso kjøper Toshibas printhodevirksomhet

Riso kjøper Toshiba Tecs viktigste inkjetvirksomhet i en avtale som forventes å bli fullført i sommer.
riso-toshiba

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1