Epson kjøper 100% av aksjene i For.Tex

PUBLISERT: 30 juni 2015
OPPDATERT: 21 mars

Epson Italia kjøpte i 2012 en 50 % eierandel i For.Tex, en ledende aktør i tekstiltrykkebransjen. Nå har Epson Italia fullført oppkjøpet, noe som styrker Epsons posisjon i det digitale markedet for tekstilutskrift.

For.Tex har hovedkontor i Como, i hjertet av den italienske og europeiske tekstilindustrien. Selskapet har spesialisert seg på salg av blekk til tekstilproduksjon og salg av viktige behandlingsmidler som brukes i tekstiltrykkeprosesser.

fortex_1Epson og For.Tex har jobbet tett i den digitale tekstilutskriftsbransjen siden 2003 som en del av en felles utvikling av den digitale tekstilskriveren Monna Lisa. I 2012 kjøpte Epson Italia 50% av For.Tex for å styrke båndene og utvide virksomheten.

Epson forventer at det digitale tekstiltrykkmarkedet skal vokse rundt 25 prosent årlig og ser muligheten til å dra nytte av sin proprietære MicroPiezo blekkskriverteknologi gjennom oppkjøpet av hele selskapet. Kjøpet gir Epson kunnskap om hele tekstiltrykkeprosessen, fra strategi og design til produksjon og salg. Dette, sammen med enhetlig ledelse, gjør det mulig for Epson å ytterligere akselerere veksten i tekstiltrykkeribransjen.

Les videre

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Aksell styrker sin kapasitet sammen med Ricoh

Ricoh Norge kunngjør signeringen av en betydelig ny ordre med Aksell i forbindelse med Drupa-messen i Düsseldorf. Avtalen gjelder tonerpressen Ricoh Pro C9500 som ble lansert i fjor høst.
Ricoh Aksell

Bransjens beste ble kåret under EDP Awards

Under Drupa delte European Digital Press Association (EDP) ut sine årlige priser EDP Awards. Totalt fikk 24 vinnere tildelt en plakett i sju ulike kategorier. Benny Landa fikk utmerkelsen ”Lifetime Achievement Award” som ble utdelt for første gang.
edpawards02024-highres-32-1024x683

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676