Epson kjøper 100% av aksjene i For.Tex

Epson Italia kjøpte i 2012 en 50 % eierandel i For.Tex, en ledende aktør i tekstiltrykkebransjen. Nå har Epson Italia fullført oppkjøpet, noe som styrker Epsons posisjon i det digitale markedet for tekstilutskrift.

For.Tex har hovedkontor i Como, i hjertet av den italienske og europeiske tekstilindustrien. Selskapet har spesialisert seg på salg av blekk til tekstilproduksjon og salg av viktige behandlingsmidler som brukes i tekstiltrykkeprosesser.

fortex_1Epson og For.Tex har jobbet tett i den digitale tekstilutskriftsbransjen siden 2003 som en del av en felles utvikling av den digitale tekstilskriveren Monna Lisa. I 2012 kjøpte Epson Italia 50% av For.Tex for å styrke båndene og utvide virksomheten.

Epson forventer at det digitale tekstiltrykkmarkedet skal vokse rundt 25 prosent årlig og ser muligheten til å dra nytte av sin proprietære MicroPiezo blekkskriverteknologi gjennom oppkjøpet av hele selskapet. Kjøpet gir Epson kunnskap om hele tekstiltrykkeprosessen, fra strategi og design til produksjon og salg. Dette, sammen med enhetlig ledelse, gjør det mulig for Epson å ytterligere akselerere veksten i tekstiltrykkeribransjen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *