Aller satser på streaming

PUBLISERT: 18 august 2015
OPPDATERT: 21 mars
Populære blader fra Aller Media i Danmark
Populære blader fra Aller Media i Danmark

I Danmark har Aller Media lansert sin egen streamingtjeneste Pling for magasiner og ukeblader, og gir nå ubegrenset tilgang til rundt 20 magasin- og trendtitler, samt ukebladene Femina og Se og Hør for et fast månedlig abonnement. Dermed blir Aller den første av de tre store magasinutgiverne i Danmark som tar All-You-Can-Eat-modellen til seg.

– Det er vår klare forventning at vi med Pling kan øke det samlede lesertall på flere av våre utgivelser, sier magasindirektør hos Aller Media, Charlotte Riparbelli, og fortsetter:

– Pling er ikke en erstatning for våre trykte utgivelser, men et initiativ som sikrer at vi er på alle de plattformene som våre lesere benytter seg av.

Aller forventer å utvikle leseropplevelsen på Pling løpende, etter hvert som brukeradferden blir avdekket. Samtidig åpner Pling også for lansering av nye, smalere titler. Tjenesten er tilgjengelig både for iOS og Android.

Aller Media står bak et samlet ukentlig opplag på omkring 681.000 eksemplarer, og hver uke leser ca. to millioner dansker et av Allers mer enn 20 blader og magasiner. I Danmark er markedsandelen på ukeblader 72 % og 22 % på magasiner.

Aller Media presenterer også nyheten på sitt norske nettsted, men sier ingenting om forventet lansering her til lands.

Les videre

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Aksell styrker sin kapasitet sammen med Ricoh

Ricoh Norge kunngjør signeringen av en betydelig ny ordre med Aksell i forbindelse med Drupa-messen i Düsseldorf. Avtalen gjelder tonerpressen Ricoh Pro C9500 som ble lansert i fjor høst.
Ricoh Aksell

Bransjens beste ble kåret under EDP Awards

Under Drupa delte European Digital Press Association (EDP) ut sine årlige priser EDP Awards. Totalt fikk 24 vinnere tildelt en plakett i sju ulike kategorier. Benny Landa fikk utmerkelsen ”Lifetime Achievement Award” som ble utdelt for første gang.
edpawards02024-highres-32-1024x683

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676