Fire fra Konica Minolta

PUBLISERT: 25 august 2015
OPPDATERT: 25 august

kmb_illustrasjon

To nye fargeprintere og to for svarthvite utskrifter, en kvartett multifunksjonsskrivere med støtte for blant annet mobil- og skyfunksjoner, lanseres nå av Konica Minolta Business. Fokus har vært på integrasjon, hvilket foretaket mener gjør at skriverne kan integreres i alle typer av virksomhetsprosesser.

Maskinene kommer med integrert støtte for NFC (Near Field Communication), air-print og utskrift fra Android-enheter. Konica Minoltas PageScope Mobile App er en gratis app hvor brukerne kan koble sine smarttelefoner og nettbrett til bizhub C308 eller C368, og nyte praktisk og stress-fri utskrift av dokumenter, samt skannejobber, til og fra sine mobile enheter.

– Våre nye produkter er enda bedre tilrettelagt for fremtidens arbeidsvaner, og er særlig lagt til rette for å bedre funksjonalitet for mobil utskrift. Mobile arbeidstakere vil dra enda mer nytte av muligheten til å koble sine mobile enheter for å beleilig autentisere, skrive ut og skanne, forteller produktsjef Henning Trønnes i Konica Minolta.

bizhub C308 og C368 er bærekraftige produkter som blant annet sikrer lavt strømforbruk. I hvilemodus, kan strømforbruket reduseres til mindre enn 0,5 watt. I tillegg er mer enn 25% av de nye enheter laget av gjenvunnet materiale.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

GV Reklame tar sats – kjøper Sats & Trykk

Fra 1. juni 2024 vil to Verdalsselskaper bli et når GV Reklame kjøper Sats & Trykk, og to ansatte fra Sats & Trykk flytter inn i lokalene i Venusvegen.
Sats Trykk

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz