Fire nye Epson fotoskrivere i SC-P-serien

PUBLISERT: 22 september 2015
OPPDATERT: 22 september

epson_fotoskrivereEpson lanserer fire nye profesjonelle fotoskrivere i SC-P-serien for kunst- og prøvetrykkmarkedet. Modellene leveres med et blekksett med enten åtte eller ti farger for et bredt fargespekter. De kommer med Epson TFP PrecisionCore-skrivehoder. Den avanserte teknologien er koblet sammen med en rekke brukervennlige funksjoner for alle utskriftsbehov.

Skriverne (SC-P9000, SC-P7000, SC-P8000 og SC-P6000) benyttes til produksjon av profesjonelle bilder og kunst, og dette er åtte- og tifargersmodeller. Epson skriver at fargene er intense og livaktige, svarttonene er mørke og rike mens hvitt er skarpt og klart takket være skriverens avanserte svart-hvittmodus (Advanced Black and White -ABW).

– Epsons teknologi og kunnskap har alltid hjulpet oss til å lage skrivere som overgår kundenes forventninger. Den nye serien er intet unntak, og med vår PrecisionCore-teknologi kan kundene være sikre på at resultatene vil ha fantastisk kvalitet, og være nøyaktige og konsekvente over tid, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

SC-P8000 og SC-P6000 er kompatible med et åttefargers UltraChrome HD-pigmentbasert blekksett, har en svært god stabilitet på kort tid, et stort fargeområde og kan produsere nøytrale eller tonede svart-hvitt-reproduksjoner. De er ideelle for produksjonen av profesjonelle utskrifter og kunst, og er spesielt egnet til gjengivelse av naturlige hudtoner på matte medier.

I tillegg gir SC-P9000 og SC-P7000det ultimate prøvetrykkverktøyet. Bygd på Epsons solide omdømme i dette markedet sikrer begge modellene nøyaktige utskrifter med farger som vil være konsekvente gjennom hele trykkserien.Med et ti-fargers UltraChrome HDX-blekksett kan begge modellene produsere et bredt fargespekter med 98 % Pantone3, som gir svært nøyaktige resultater. Det finnes også et alternativ med fiolett blekk for å utvide fargeområdet ytterligere til 99 % Pantone, som gir den mest nøyaktige fargegjengivelsen på markedet.

Alle skriverne leveres med verktøyet Epson Colour Calibration, som hjelper til med å sikre konsekvente farger ytterligere, og som gir de beste resultatene uten behov for dyrt tilbehør. Dessuten gir tilleggsutstyret ILS30 SpectroProofer en ekstra metode for automatisk fargestyring, og kan gi raske og nøyaktige fargemålinger.

Alle modellene leveres med høykapasitets blekkpatroner, ideelt for lange trykkserier. Og det lave strømforbruket betyr lavere strømregning. Takket være overlegen lysekthet vil utskriftene se godt ut lenge etter at de er laget. Utskrifter på Premium Glossy Photo Paper (blankt fotopapir) kan vare i opptil 60 år.

SC-P6000, SC-P7000, SC-P8000 and SC-P9000 er i salg fra 1. november 2015 til anbefalte utsalgspriser på hhv. kr. 25.988, 31.196, 41.612 og 52.029 eks. mva.

 

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1