Fire nye Epson fotoskrivere i SC-P-serien

epson_fotoskrivereEpson lanserer fire nye profesjonelle fotoskrivere i SC-P-serien for kunst- og prøvetrykkmarkedet. Modellene leveres med et blekksett med enten åtte eller ti farger for et bredt fargespekter. De kommer med Epson TFP PrecisionCore-skrivehoder. Den avanserte teknologien er koblet sammen med en rekke brukervennlige funksjoner for alle utskriftsbehov.

Skriverne (SC-P9000, SC-P7000, SC-P8000 og SC-P6000) benyttes til produksjon av profesjonelle bilder og kunst, og dette er åtte- og tifargersmodeller. Epson skriver at fargene er intense og livaktige, svarttonene er mørke og rike mens hvitt er skarpt og klart takket være skriverens avanserte svart-hvittmodus (Advanced Black and White -ABW).

– Epsons teknologi og kunnskap har alltid hjulpet oss til å lage skrivere som overgår kundenes forventninger. Den nye serien er intet unntak, og med vår PrecisionCore-teknologi kan kundene være sikre på at resultatene vil ha fantastisk kvalitet, og være nøyaktige og konsekvente over tid, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

SC-P8000 og SC-P6000 er kompatible med et åttefargers UltraChrome HD-pigmentbasert blekksett, har en svært god stabilitet på kort tid, et stort fargeområde og kan produsere nøytrale eller tonede svart-hvitt-reproduksjoner. De er ideelle for produksjonen av profesjonelle utskrifter og kunst, og er spesielt egnet til gjengivelse av naturlige hudtoner på matte medier.

I tillegg gir SC-P9000 og SC-P7000det ultimate prøvetrykkverktøyet. Bygd på Epsons solide omdømme i dette markedet sikrer begge modellene nøyaktige utskrifter med farger som vil være konsekvente gjennom hele trykkserien.Med et ti-fargers UltraChrome HDX-blekksett kan begge modellene produsere et bredt fargespekter med 98 % Pantone3, som gir svært nøyaktige resultater. Det finnes også et alternativ med fiolett blekk for å utvide fargeområdet ytterligere til 99 % Pantone, som gir den mest nøyaktige fargegjengivelsen på markedet.

Alle skriverne leveres med verktøyet Epson Colour Calibration, som hjelper til med å sikre konsekvente farger ytterligere, og som gir de beste resultatene uten behov for dyrt tilbehør. Dessuten gir tilleggsutstyret ILS30 SpectroProofer en ekstra metode for automatisk fargestyring, og kan gi raske og nøyaktige fargemålinger.

Alle modellene leveres med høykapasitets blekkpatroner, ideelt for lange trykkserier. Og det lave strømforbruket betyr lavere strømregning. Takket være overlegen lysekthet vil utskriftene se godt ut lenge etter at de er laget. Utskrifter på Premium Glossy Photo Paper (blankt fotopapir) kan vare i opptil 60 år.

SC-P6000, SC-P7000, SC-P8000 and SC-P9000 er i salg fra 1. november 2015 til anbefalte utsalgspriser på hhv. kr. 25.988, 31.196, 41.612 og 52.029 eks. mva.

 

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: