Canon imagePRESS C10000VP til Larvik

PUBLISERT: 26 oktober 2015
OPPDATERT: 21 mars
LOS Digital i Larvik.
LOS Digital i Larvik.

Canon kunngjorde 16. oktober at LOS Digital as har signert kontrakt om to av Canon imagePRESS C10000VP, som to av de første maskinene i Europa.

Eirik Andersen, daglig leder i LOS Digital, forteller om bakgrunnen for nyinvesteringen;

– Da vi skulle investere i nye digitale trykkpresser, gjorde vi grundige undersøkelser blant leverandørene. Etter at vi fikk se og teste Canons nye imagePRESS C10000VP var valget enkelt. Det er fantastisk hvordan de har klart å utvikle en teknologi som gir en slik trykkvalitet, også på strukturerte medier.

Den nye imagePRESS C10000VP ble lansert i september og ble vist blant høydepunktene på Canon Paris EXPO.

Bjørn Frantsen, produktsjef for Professional Print i Canon Norge, sier:

– Vi er svært glade for at LOS Digital investerer i vårt nye «høyhastighetstog»! Optimalisert produktivitet er helt avgjørende for dagens trykksakstilbydere, og de trenger en løsning de kan stole på at leverer enestående bildekvalitet, forutsigbar fargestabilitet og nøyaktig registrering uavhengig av trykkmedie og uten at det går på bekostning av hastigheten. Nye imagePRESS C10000VP oppfyller alle disse kriteriene.

Eirik Andersen avslutter: – Med et serviceapparat i toppklasse, som vi allerede kjenner, ble beslutningen tatt om å kjøpe to nye presser til vårt topp moderne trykkeri i Larvik.

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324