OKI kjøper opp Seikos datterselskap

OKI Data Corporation har sluttført kjøpet av storformatprintervirksomheten Seiko I Infotec Inc. (SIIT), et datterselskap til Seiko Instruments Inc (SII). I og med at de har kjøpt samtlige aksjer i SIIT som innehas av SII har OKI Data Corporation etablert OKI Data Infotech, som innledet sin virksomhet den 1. oktober. Samme dag sluttførte deres utenlandske datterselskap i Europa og USA kjøpet av SIIs europeiske og amerikanske storformatsvirksomheter og eiendeler. OKI Data Infotech kommer til å være ansvarlige for alle tjenester og produkter i storformatvirksomheter som for tiden ivaretas av SIIs europeiske og amerikanske konsernforetak.

– Vi er fornøyde med å ha sluttført overtagendet av storformatsvirksomheten fra SII, sier Takao Hiramoto, administrerende direktør for OKI Data Corporation. Gjennom oppkjøpet har vi ikke bare fått en portefølje av storformatinkjetskrivere for skilter og LED-grafikk-plottere, men også tilsvarande teknologi, utviklingsressurser og salgsskanaler. Ved å tilby one-stop trykkløsninger som retter seg mot trykk-, distribusjons- og detaljhandelsindustrisektorer, styrker vi vår trykkvirksomhet i markedet for profesjonelt trykk.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *