Konsept for fremtidig utendørseksponering

PUBLISERT: 3 november 2015
OPPDATERT: 3 november

wall_printer

Designstudenten Benjamin Loinger ved Johanneum-universitetet i Østerrike har utviklet et konsept for fremtidig utendørsannonsering. Løsningen, som ser ut som en malerrull fra framtiden, er en slags mobil veggskriver.

Den inkjetbaserte ”rullen” som Loinger har skissert på er ikke på noen måte på vei ut i butikkene, men skal mer sses som en visjon av hvordan fremtidens eksponeringsløsninger kan se ut. Tanken er at man monterer skrivehodet på en teleskoparm. Skrivehodet lades deretter med det bildet som skal skrives ut og linjerer seg mot veggen ved hjelp av to integrerte sensorer. Hver farge printes så separat.

– Mitt mål var å finne et nisjemarked, sier Benjamin Loinger. Etter en lang idéfase kom jeg til slutt på idéen med en mobil veggskriver.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1