Skrapevennlige øletiketter i kampanje

becks

Med stadig tøffere konkurranse på ølmarkedet, ikke minst fra den voksende floran av såkalte mikrobryggerier, har ølmerket Becks lansert en skrapevennlig kampanje.

Foretaket la merke til at mange øldrikkere skraper små figurer og tekst på den metallfolien som sitter på ølflaskens hals. Sammen med byrået BBDO Berlin gjorde de derfor om sine ølflasker og kledte dem helt i denne skrapevennlige metallfolien.

Becks produserte et antall foliekledte flasker til internt bruk og som rekvisita i en reklamekampanje. Til tross for at flaskene aldri nådde ut til kundene har kampanjen blitt en suksess i sosiale medier. Foretaket har ennå ingen planer om å lansere flaskene mot kundene.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *