Samarbeid mellom Luth Gruppen og Müller Martini

Müller Martini Danmark A/S og Luth Gruppen AS inngikk 1. november en samarbeidsavtale i Norge.

Samarbeidet innebærer at Luth Gruppen AS er Müller Martini A/S’s autoriserte salgs- og servicerepresentant og vil være førsteleddskontakt for alle spørsmål angående maskininvesteringer og for alle forespørsler vedrørende service og reservedeler.

Luth Gruppen AS er leverandør av forbruksmateriell, utstyr og servicetjenester til bedrifter som produserer trykt media. Dette omfatter grafisk industri samt skilt- og dekorprodusenter. De har 29 medarbeidere, og den tekniske avdelingen består av 12 service- og supportmedarbeidere.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: