Mimaki vinner pris

PUBLISERT: 17 november 2015
OPPDATERT: 17 november
Mike Horsten fra Mimaki Europe med anerkjennelsen.
Mike Horsten fra Mimaki Europe med anerkjennelsen.

Mimaki har meddelt at deres TS300P-1800 inkjet printer er årets vinner av Viscom Best of Awards for Textile Refinement.

Utviklet for lavkostnadsproduksjon av høykvalitets digitale tekstilapplikasjoner er TS300P-1800 1,8m brede rull-til-rull sublimeringsprinter en dedikert printer av transferpapir, som skaper et nytt nivå av kvalitet og produktivitet, heter det fra produsenten. Printerens muligheter er utvidet med to fluoriserende blekktyper, disse er tilgjengelige i gult og rosa. Blekktypene er utviklet nettopp til bruk i lavvolums sublimeringsmarkedet for papiroverføringer, og er spesielt egnet for mote, sportstøy, badedrakter og sko.

– Det digitale tekstilprintmarkedet er ett av de mest innovative og i rask utvikling. Denne Viscom Best of prisen gir oss anerkjennelse for at våre løsninger er perfekt designet for å hjelpe foretak som ønsker å gjøre fortjeneste på mulighetene som åpner seg, sier Mike Horsten, General Manager Marketing EMEA hos Mimaki Europe. – Ikke bare leverer TS300P-1800 hurtighet, kvalitet og og en gjennomstrømming som støtter kravene for produksjon i dette markedet, det letter også den raskt voksende rollen som digital tekstilprint får i salgsmarkedet. Fluoriserende farger er neste steg på veien og våre neonblekk gir designere og klesprodusenter muligheten til å utvide sortimentet og volumfleksibilitet.

Les videre

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

FlexiPrint og Fespa Norway holder åpent hus

Onsdag 17.april inviterer FlexiPrint i Drammen alle Fespas medlemmer til Åpent Hus, i forbindelse med avvikling av den 63. generalforsamlingen i Fespa Norway.
flexiprint_logga

Siste nytt

GV Reklame tar sats – kjøper Sats & Trykk

Fra 1. juni 2024 vil to Verdalsselskaper bli et når GV Reklame kjøper Sats & Trykk, og to ansatte fra Sats & Trykk flytter inn i lokalene i Venusvegen.
Sats Trykk

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz