Roland DGs Soljet

SOLJET_EJ-640_New_Nye Soljet EJ-640 er en storformats-inkjetprinter som skal være bygd for bedre prestasjon og produktivitet. Maskinen har doble forskjøvede skriverhoder og et integrert trevarmesystem samt høykapasitets blekkpatroner for en liter som finnes i 4 eller 7 fargetilpasninger.

– Dagens signmarknad kjennetegnes av intensiv konkurranse på grunn av spredningen av inkjetpresser i storformat og den økende etterspørselen på rask leveranse av store mengder med lave driftskostnader, sier Yuko Maeda, divisjonsjef for digitaltryck hos Roland DG. Den nye EJ-640 håndterer disse tingene ved å levere utmerket produktivitet og kvalitet med lave blekkostnader.

Man har sett spesielt til kunder som produserer store volumer. En robust anordning holder lange og tunge ruller sikkert, og en nyutviklet Feed Adjuster garanterer jevn spredning av media gjennom pressen og ut på opptakingsystemet, ifølge Roland DG. Samtidig skal den kraftfulle varmeren og viften hindre blekk fra å «blø» under opptakingen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *