Roland DGs Soljet

PUBLISERT: 1 desember 2015
OPPDATERT: 1 desember

SOLJET_EJ-640_New_Nye Soljet EJ-640 er en storformats-inkjetprinter som skal være bygd for bedre prestasjon og produktivitet. Maskinen har doble forskjøvede skriverhoder og et integrert trevarmesystem samt høykapasitets blekkpatroner for en liter som finnes i 4 eller 7 fargetilpasninger.

– Dagens signmarknad kjennetegnes av intensiv konkurranse på grunn av spredningen av inkjetpresser i storformat og den økende etterspørselen på rask leveranse av store mengder med lave driftskostnader, sier Yuko Maeda, divisjonsjef for digitaltryck hos Roland DG. Den nye EJ-640 håndterer disse tingene ved å levere utmerket produktivitet og kvalitet med lave blekkostnader.

Man har sett spesielt til kunder som produserer store volumer. En robust anordning holder lange og tunge ruller sikkert, og en nyutviklet Feed Adjuster garanterer jevn spredning av media gjennom pressen og ut på opptakingsystemet, ifølge Roland DG. Samtidig skal den kraftfulle varmeren og viften hindre blekk fra å «blø» under opptakingen.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Et verktøy til alle prosesser i skiltfirmaet

Det belgiske programvareselskapet Dataline Solutions har utviklet den modulære programvaren Multiline for å administrere alle funksjonene til et skiltfirma, eller et hvilket som helst annet grafisk firma.
Jef_Stoffels

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12