Ricoh debuterer på Fespa

PUBLISERT: 5 januar 2016
OPPDATERT: 5 januar

RIC_pr15027_Ricoh at FESPA Digital 2016

På sin aller første stand på en Fespa-messe vil Ricoh ha fokus på sin stadig ekspanderende portefølje av løsninger. Dette skjer på årets Fespa Digital som avholdes mellom 8. og 11. mars i Amsterdam. Det fortelles at de besøkende vil kunne få se den nye multifunksjons wide format maskinen MP CW2201SP for de grafiske kunster og AEC/CAD applikasjoner pluss Ricoh Pro™ L4100 serien med storformats lateksprintere.
Ricoh vil også vise frem sitt prisbelønnede (BLI award) Pro™ C7100X produksjonssystem for ark, som er utstyrt med en femte fargestasjon for klar eller hvit toner.
Graham Moore, som er direktør for forretningsutvikling i Ricoh Europe sier at de har vært travelt opptatt i lang tid med forskning og utvikling på produkter basert på etterspørselen i både skiltindistrien og den øvrige grafiske bransjen. Han mener at flere trykkerier satser på å kunne levere både til det tradisjonelle matkedet og til de som er på jakt etter skiltløsninger, samtidig som tradisjonelle skiltfirmaer har begynt å inkludere dokumentprinting i sine tjenester. Ricoh ser på dette som en fin mulighet til å kunne levere produkter til begge segmenter.

Ricoh vil også delta på Drupa 2016 i Düsseldorf i mai, og dit tar de med seg en Pro VC60000.

Les videre

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Epson går i personaliseringens spor

Mindre serier med tilpassede produkter, det er en klar trend i den grafiske bransjen. Epson lanserte to nyheter i dette segmentet på Fespa: en UV-printer og en DTF/DTG-printer. Begge inngangsmodeller av desktop-størrelse.
Epson-6-1024x683

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Avfall blir helt nye produkter med Hexis nye satsing

Avfall fra materialer blir husisolasjon og PVC-rør når Hexis nye resirkuleringsprogram rulles ut i Europa. Under Fespa viser det franske selskapet også en ny ultratransparent film og nye farger i Bodyfence- og Skintac-serien.
hexis_wallgren

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1