Ricoh debuterer på Fespa

RIC_pr15027_Ricoh at FESPA Digital 2016

På sin aller første stand på en Fespa-messe vil Ricoh ha fokus på sin stadig ekspanderende portefølje av løsninger. Dette skjer på årets Fespa Digital som avholdes mellom 8. og 11. mars i Amsterdam. Det fortelles at de besøkende vil kunne få se den nye multifunksjons wide format maskinen MP CW2201SP for de grafiske kunster og AEC/CAD applikasjoner pluss Ricoh Pro™ L4100 serien med storformats lateksprintere.
Ricoh vil også vise frem sitt prisbelønnede (BLI award) Pro™ C7100X produksjonssystem for ark, som er utstyrt med en femte fargestasjon for klar eller hvit toner.
Graham Moore, som er direktør for forretningsutvikling i Ricoh Europe sier at de har vært travelt opptatt i lang tid med forskning og utvikling på produkter basert på etterspørselen i både skiltindistrien og den øvrige grafiske bransjen. Han mener at flere trykkerier satser på å kunne levere både til det tradisjonelle matkedet og til de som er på jakt etter skiltløsninger, samtidig som tradisjonelle skiltfirmaer har begynt å inkludere dokumentprinting i sine tjenester. Ricoh ser på dette som en fin mulighet til å kunne levere produkter til begge segmenter.

Ricoh vil også delta på Drupa 2016 i Düsseldorf i mai, og dit tar de med seg en Pro VC60000.

Tags: , , ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: