Ricoh debuterer på Fespa

PUBLISERT: 5 januar 2016
OPPDATERT: 5 januar

RIC_pr15027_Ricoh at FESPA Digital 2016

På sin aller første stand på en Fespa-messe vil Ricoh ha fokus på sin stadig ekspanderende portefølje av løsninger. Dette skjer på årets Fespa Digital som avholdes mellom 8. og 11. mars i Amsterdam. Det fortelles at de besøkende vil kunne få se den nye multifunksjons wide format maskinen MP CW2201SP for de grafiske kunster og AEC/CAD applikasjoner pluss Ricoh Pro™ L4100 serien med storformats lateksprintere.
Ricoh vil også vise frem sitt prisbelønnede (BLI award) Pro™ C7100X produksjonssystem for ark, som er utstyrt med en femte fargestasjon for klar eller hvit toner.
Graham Moore, som er direktør for forretningsutvikling i Ricoh Europe sier at de har vært travelt opptatt i lang tid med forskning og utvikling på produkter basert på etterspørselen i både skiltindistrien og den øvrige grafiske bransjen. Han mener at flere trykkerier satser på å kunne levere både til det tradisjonelle matkedet og til de som er på jakt etter skiltløsninger, samtidig som tradisjonelle skiltfirmaer har begynt å inkludere dokumentprinting i sine tjenester. Ricoh ser på dette som en fin mulighet til å kunne levere produkter til begge segmenter.

Ricoh vil også delta på Drupa 2016 i Düsseldorf i mai, og dit tar de med seg en Pro VC60000.

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Sceneprogrammet for Scanpack 2024 er her!

Sceneprogrammet for Scanpack, Skandinavias største emballasjemesse, som finner sted på Svenska Mässan i Gøteborg 22. – 25. oktober, slippes nå. I tillegg til utstillingen med 400 utstillere vil de besøkende få tilbud om et omfattende sceneprogram med nærmere 100 programpunkter.
Talare-pa-Scanpack-SVx

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324