Epson lanserer skiltskriverserie

PUBLISERT: 12 januar 2016
OPPDATERT: 12 januar

epson_skiltskriverserie

Etter forhåndsvisningen av den nye teknologien på VISCOM er Epson nå klare til å lansere den nyeste serien med profesjonelle skrivere for skiltproduksjon i stort format. Den nye SC-S-serien er et resultat av omfattende markedsundersøkelser, tilbakemeldinger fra kunder og testing. Med disse skriverne kan brukerne enkelt skape flotte og nøyaktige skilt som gjør inntrykk. Hele serien leveres med god service og kundestøtte, og dette sikrer maksimal oppetid og høyere produktivitet.

Hver eneste komponent i skriverne (SC-S80600, SC-S60600, SC-S40600) er utformet og produsert av Epson for å sikre problemfri drift og profesjonelle resultater, heter det fra selskapet. Skriverserien skaper nøyaktige resultater på en rekke underlag, og den egner seg til å lage alt fra skilt til andre avanserte visuelle og dekorative produkter. Alt fra utstillinger, plakater og baklyste paneler til POS-materiale, bilfolie og tapeter produseres med overlegen nøyaktighet, takket være et avansert system for automatisk strammekontroll (AD-ATC). I tillegg har serien et avansert matesystem og antistatiske trykkruller med bred diameter som gir godt grep og nøyaktig mating.

Skriverne har siste generasjons Epson PrecisionCore TFP-skriverhode og med den nye Epson UltraChrome GS3-formelen eller GS3-formelen med rødt blekk får brukerne et stort fargespillerom og svært nøyaktig fargegjengivelse. SC-S80600 kan bruke både rødt og oransje blekk, og dette gir brukerne et enda større fargeområde og enda flere muligheter. Modusen for nøyaktig plassering av punkter gjør det enkelt å forbedre den totale utskriftskvaliteten på en rekke medier, blant annet klar film, vinyl, lerret og fotografisk papir. De ulike parametrene for bildekvalitet kan enkelt tilpasses hverandre.

– Vi har lyttet til de mange tilbakemeldingene vi har fått på tidligere skrivermodeller for skiltproduksjon, og målet var å utvikle en ny serie basert på kundenes behov. Resultatet er en produktserie som er ledende i sin klasse og fylt med avansert Epson-teknologi som gir svært nøyaktige utskrifter av høy kvalitet. Vi har brukt all vår kunnskap og ekspertise i denne serien, og den utgjør et høydepunkt for Epson, sier markedssjef Solfrid Dyrrdal Liland i Epson Norge.

Hele utformingen av den nye SC-S-serien handler om å gi kundene en bedre utskriftsopplevelse. Installeringen går raskt og når utskriftsjobben er i gang, får brukerne en tydelig oversikt over utskriftsområdet gjennom det store panelet, og LED-lysene gjør det enkelt å kontrollere resultatet.

Skriverne har en rekke funksjoner som sikrer kontinuerlig utskrift og maksimal oppetid, blant annet automatisert vedlikehold av skrivehodet. Produktene leveres med to års garanti som standard, og dette gir kundene full trygghet. Utvidet garanti er også tilgjengelig for alle som ønsker å dra nytte av Epsons service og støtte over en lengre tidsperiode.

SC-S-serien er tilgjengelig i februar til følgende anbefalte utsalgspriser eks. mva:

SC-S60600- 176.854
SC-S40600 – 111.680
SC-S80600 – 186.164

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Et verktøy til alle prosesser i skiltfirmaet

Det belgiske programvareselskapet Dataline Solutions har utviklet den modulære programvaren Multiline for å administrere alle funksjonene til et skiltfirma, eller et hvilket som helst annet grafisk firma.
Jef_Stoffels

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12