Magasinutstilling

grafill_500_500

Studentene i andre klasse grafisk design på Westerdals har i fjor høst arbeidet med hvert sitt magasin, hvor overordnet tema er livsstil. Studentene har utviklet sine egne konsepter, utforsket hva en livsstil faktisk kan være, og hvordan man kan kommuniserer dette på nye måter i mediet papirmagasin. Dette har resultert i en stor variasjon av visuell utforming og tekstlig innhold, hvor temaene spenner i alt fra abstrakt rom til nakenhet og seksualitet.

Utstillingen står til 15. januar.

Adresse:
Rosenkrantz gate 21, 0160 Oslo

Åpningstider:
man-fre 9-16

Nettsted:
Grafill.no/kalender/magasinutstilling

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: