Årets vakreste Bøker 2016 - påmelding onsdag!

PUBLISERT: 19 januar 2016
OPPDATERT: 19 januar

Nå er det på tide å se gjennom årets bokutgivelser, og vurdere hvilke som skal sendes inn til konkurransen Årets vakreste Bøker 2016! Vi ønsker å hedre formgiverne i den visuelle delen av bokbransjen, og berømme alle som produserer kvalitetsbøker i ulike sjangre. Forlag, forfattere, illustratører, designere og andre bokentusiaster inviteres herved til å melde på bøker i konkurransen.

Bøker som sendes inn skal være offentliggjort i 2015. Konkurransen er åpen for alle norske og utenlandske utøvere med aktivt virke i Norge, samt norske utøvere bosatt utenfor Norge.

Alle bøker registreres via et eget påmeldingsskjema på Grafills nettsider.
Gebyr per innsendelse er kr 600,- Hvis en bok sendes inn i flere kategorier regnes det som flere innsendelser.
Påmeldte bøker leveres/sendes til Grafill i Rosenkrantz gate 21, 0160 Oslo.

En jury vil vurdere alle innsendte bøker, og blant annet se på helhet, overordnet konsept, illustrasjon, design, fotografi, typografi, omslag, innbinding og materialvalg. Vinnerne hedres på Nasjonalbiblioteket, torsdag 31. mars.

Alle vinnerbøkene stilles ut både på Nasjonalbiblioteket og i Grafills lokaler R21, og presenteres på nett og i katalog. Vinnerbøkene sendes også ut på turné i utvalgte norske byer, og gullvinnere sendes i tillegg til bokmessen Book Art International i Frankfurt og Best Book Design from all over the World i Leipzig.

Påmeldingsfrist onsdag 20. januar 2016!

Nettsted: Grafill.no

Les videre

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

FlexiPrint og Fespa Norway holder åpent hus

Onsdag 17.april inviterer FlexiPrint i Drammen alle Fespas medlemmer til Åpent Hus, i forbindelse med avvikling av den 63. generalforsamlingen i Fespa Norway.
flexiprint_logga

Siste nytt

GV Reklame tar sats – kjøper Sats & Trykk

Fra 1. juni 2024 vil to Verdalsselskaper bli et når GV Reklame kjøper Sats & Trykk, og to ansatte fra Sats & Trykk flytter inn i lokalene i Venusvegen.
Sats Trykk

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz