Print Power-møte i Trondheim

PUBLISERT: 26 januar 2016
OPPDATERT: 26 januar

printpower_trondheim

Print Power, NHO Grafisk Bransjeforening, Trondheim Markedsforening og Kommunikasjonsforeningen inviterer til seminar med Staffan Hulten som utfordrer oss på hva som virker og ikke virker i papirbasert og digital markedsføring.
Staffan er grunnlegger av Research & Analysis of Media (RAM), en av Europas fremste eksperter på komersielle medier. RAM arbeider med rundt 1000 mediehus i 19 land primært for å måle effekten av komersiell og redaksjonell kommunikasjon i print, nett, mobil og bevegelig bilde. Han vil vise eksempler på hva som virker og ikke minst hva man bør unngå. Resultatene kan være overraskende for mange!
Statistikken lyver ikke. Aviser og magasiner taper annonseinntekter til digitale kanaler men likevel blir det satset på DM og uadressertreklame av store og små virksomheter. Mediemangfoldet gjør det stadig vanskeligere for budskapsformidlere å velge den mest effektive kanalen og formen som når ut til markedet og skaper verdier.
Innleder er markedsdirektør Hogne Langvatn fra Adresseavisen som vil fortelle om deres strategi på både papir og digitale medier.
Registrering og enkel bespisning fra kl. 14.00. Arrangementet slutter senest kl. 17.30. Påmeldingsfrist 5. februar 2016.

Norsk Industri – Grafisk Bransjeforening

Les videre

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12