imagePROGRAF iPF770 MFP L36 og iPF670 MFP L24

PUBLISERT: 2 februar 2016
OPPDATERT: 2 februar
Canon lanserer nye multifunksjonsmodeller
Canon lanserer nye multifunksjonsmodeller

28. januar lanserte Canon to nye modeller i multifunksjonssegmentet: imagePROGRAF iPF770 MFP L36 og imagePROGRAF iPF670 MFP L24. De nye enhetene byr på praktiske funksjoner for utskrift, skanning og kopiering, spesielt nyttig for mindre arkitekt-, ingeniør-, anleggs- og produksjonsvirksomheter, samt utdanningsinstitusjoner.

iPF770 MFP L36 og iPF670 MFP L24 har begge solid, kompakt og plassbesparende design, og er dermed skreddersydd for kontorer der plass er en viktig faktor. Med 36-tommers skanner er iPF770 MFP L36 en velegnet kopiløsning for arkitekt-, ingeniør- og anleggsvirksomheter med middels til lavt utskriftsbehov. iPF670 MFP L24 har 24-tommers skanner og er spesialutviklet for små bedrifter og utdanningsinstitusjoner som trenger enkle verktøy for skanning, kopiering og utskrift av dokumenter. Begge enhetene har et enkelt brukergrensesnitt som krever liten eller ingen forhåndskunnskap, og minimalt med brukerinteraksjon før og under bruk.

 

–Det vil alltid være behov for å skanne og kopiere tegninger i DAK-miljøer. Canons mål er å forstå kundenes behov og utfordringer for dermed å kunne tilby effektive løsninger som dekker disse behovene. De nye imagePROGRAF-modellene er spesialutviklet for mindre bedrifter som ønsker funksjonaliteten og fleksibiliteten til en robust multifunksjonsenhet, kombinert med brukervennlighet og kompakt størrelse. Enhetene har verktøyene som trengs for å samarbeide, og gjør det enklere å gå gjennom og dele dokumenter på en effektiv måte, noe som er spesielt viktig for arkitekt-, ingeniør- og anleggsvirksomheter. De nye enhetene er allsidige, effektive og svært brukervennlige – et godt eksempel på Canons målsetting om å tilby bedrifter den beste løsningen for deres behov, sier Anton Strand, Channel Director PPG, Wide Format Group i Canon Norge.

imagePROGRAF iPF770 MFP L36 og iPF670 MFP L24 kommer i salg fra februar 2016.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

GV Reklame tar sats – kjøper Sats & Trykk

Fra 1. juni 2024 vil to Verdalsselskaper bli et når GV Reklame kjøper Sats & Trykk, og to ansatte fra Sats & Trykk flytter inn i lokalene i Venusvegen.
Sats Trykk

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz