imagePROGRAF iPF770 MFP L36 og iPF670 MFP L24

PUBLISERT: 2 februar 2016
OPPDATERT: 2 februar
Canon lanserer nye multifunksjonsmodeller
Canon lanserer nye multifunksjonsmodeller

28. januar lanserte Canon to nye modeller i multifunksjonssegmentet: imagePROGRAF iPF770 MFP L36 og imagePROGRAF iPF670 MFP L24. De nye enhetene byr på praktiske funksjoner for utskrift, skanning og kopiering, spesielt nyttig for mindre arkitekt-, ingeniør-, anleggs- og produksjonsvirksomheter, samt utdanningsinstitusjoner.

iPF770 MFP L36 og iPF670 MFP L24 har begge solid, kompakt og plassbesparende design, og er dermed skreddersydd for kontorer der plass er en viktig faktor. Med 36-tommers skanner er iPF770 MFP L36 en velegnet kopiløsning for arkitekt-, ingeniør- og anleggsvirksomheter med middels til lavt utskriftsbehov. iPF670 MFP L24 har 24-tommers skanner og er spesialutviklet for små bedrifter og utdanningsinstitusjoner som trenger enkle verktøy for skanning, kopiering og utskrift av dokumenter. Begge enhetene har et enkelt brukergrensesnitt som krever liten eller ingen forhåndskunnskap, og minimalt med brukerinteraksjon før og under bruk.

 

–Det vil alltid være behov for å skanne og kopiere tegninger i DAK-miljøer. Canons mål er å forstå kundenes behov og utfordringer for dermed å kunne tilby effektive løsninger som dekker disse behovene. De nye imagePROGRAF-modellene er spesialutviklet for mindre bedrifter som ønsker funksjonaliteten og fleksibiliteten til en robust multifunksjonsenhet, kombinert med brukervennlighet og kompakt størrelse. Enhetene har verktøyene som trengs for å samarbeide, og gjør det enklere å gå gjennom og dele dokumenter på en effektiv måte, noe som er spesielt viktig for arkitekt-, ingeniør- og anleggsvirksomheter. De nye enhetene er allsidige, effektive og svært brukervennlige – et godt eksempel på Canons målsetting om å tilby bedrifter den beste løsningen for deres behov, sier Anton Strand, Channel Director PPG, Wide Format Group i Canon Norge.

imagePROGRAF iPF770 MFP L36 og iPF670 MFP L24 kommer i salg fra februar 2016.

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Ricoh: «Alle vil se utviklingen på inkjetsiden»

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324