Ny versjon av Creative Cloud

PUBLISERT: 9 februar 2016
OPPDATERT: 9 februar

Adobe oppdaterer Creative Cloud: Raskere Bridge, Stock med 4K video, responsiv Muse og ny Animate

Animate CC_Stock and CC Libraries integration-390px

Adobe lanserer en rekke nye oppdateringer til Bridge CC, Muse CC og Adobe Stock, samt introduserer Animate CC med mange nye funksjoner for å lage interaktivt innhold.

Bridge CC blir raskere
Bridge CC, et populært verktøy for å organisere og sortere bilder, illustrasjoner og videoer, har fått en overhaling – spesielt administreringen av hurtigminnet. Man kan nå selv justere cache-innstillingene så det blir mye raskere å se gjennom store mengder innhold. I tillegg er måten miniatyrbilder, forhåndsvisninger og metadata genereres på blitt vesentlig forbedret. Les mer om Adobe Bridge CC her.

Adobe Stock med 4K
Adobe utvider sin enorme kreative katalog, Adobe Stock, med 100.000 originale 4K-videoer. Fra før er mer enn én million videoer og 45 millioner bilder, grafikk og illustrasjoner tilgjengelig for Adobe Stock- abonnenter. Les mer om Adobe Stock her.

– 4K er i økende grad blitt den nye standarden innen videoproduksjon, og etterspørselen etter høyoppløselige videoer vokser kraftig. Ved etterbehandling tilbyr 4K langt flere redigeringsmuligheter enn HD, sier Jes Schyum, nordisk kommunikasjonssjef for Adobe.

Muse CC blir responsiv
Med Muse CC kan man nå lage responsiv design uten koding, slik at man på rekordfart kan skreddersy nettsider som fungerer på alle typer enheter og nettlesere. Den nye oppdateringen har full integrasjon med CC Libraries og dermed tilgang til innhold fra andre CC-verktøy, samt Adobe Stock slik at man enkelt kan legge til royalty-fri innhold. Les mer om nye Adobe Muse CC her.

Animate CC for animasjon og film
Animate CC får også en kraftig oppdatering og blir det ultimate vektorbaserte animasjonsverktøyet for å lage interaktivt innhold til alle typer plattformer. I tillegg lanseres en rekke nye funksjoner, bl.a. Typekit-integrasjon for HTML5 Canvas dokumenter/maler, publiseringsinnstillinger til Spritesheets, nye vektorbaserte pensler og tegneverktøy, samt flere eksportmuligheter. Les mer om nye Adobe Animate CC her.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Siste nytt

GV Reklame tar sats – kjøper Sats & Trykk

Fra 1. juni 2024 vil to Verdalsselskaper bli et når GV Reklame kjøper Sats & Trykk, og to ansatte fra Sats & Trykk flytter inn i lokalene i Venusvegen.
Sats Trykk

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz