Drupa: Nye muligheter med variable data

Variable data printing (VDP) er en av mulighetene som Müller Martini skal demonstrere på Drupa 2016 i Düsseldorf. Selskapet mener det er mye mer å gjøre med variable data enn å variere navn på kunder eller produkter.

”Dersom du har nøyaktig kunnskap om dine kunder og deres behov, kan du produsere skreddersydde trykksaker som er mer spesifikt rettet mot dem», skriver Müller Martinis nordiske team.

Det interessante er at selskapet vil vise besøkende på standen hvordan de kan benytte VDP i Sigmaline og ryggstifteren Presto II Digital. Mye konsentrerer seg i dag om strekkodekontroll hvor feilproduserte produkter sorteres ut automatisk.

 

 

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *