Tore Brathaug til Canon Norge

PUBLISERT: 25 februar 2016
OPPDATERT: 25 februar

Canon Norge har ansatt Tore Brathaug som ny Country Professional Service Manager. Brathaug skal lede konsulent- og supportavdelingen på totalt 23 personer.

I tillegg til det strategiske lederansvaret vil han, i samarbeid med mellomledere, ha operativt ansvar og personal- og administrativt ansvar for teamet. I dette inngår overordnet ansvar for gjennomføring av prosjektene i henhold til spesifikasjoner og budsjett- og resultatansvar for avdelingen. – Jeg ser frem til å videreutvikle et sterkt fagmiljø innen Information Management og å utvikle organisasjonen som en helhet for å kunne styrke vår satsning og leveranse. Jeg har tidligere vært med å etablere og bygge opp Infuseit AS i den nordiske regionen og har vært Strategic Business Advisor, samt leder for leveranseteamet i denne prosessen. Disse erfaringene gleder jeg meg til å dra nytte av i min nye rolle Canon Norge, sier Brathaug. – Vi er svært glad for å få Tore Brathaug om bord, og er sikker på at hans lederegenskaper og kunnskap innenfor Information Management, vil bidra til fortsatt sterk vekst og videre bygging av solid løsnings kompetanse i Canon Norge

 

Les videre

Landa Printing overrasker stort

Med overraskende salgstall og presentasjon av to nye trykkpresser var Landa en av de store overraskelsene på Pre-Drupa Press Briefing i Düsseldorf i slutten av mars.
Landa_01

Lederskifte i Luth Gruppen

Jeppe Broch Nielsen overtar roret i Luth Gruppen AS etter sin far, Arne Henrik Nielsen. Jeppe trer inn i rollen som daglig leder den 15. mars 2024 og Arne Henrik fortsetter som styreformann i bedriften.
luth-gruppen-jeppe

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Canon rigger for ytterligere vekst

Canon Norge styrker sitt salgsteam innen digital produksjon og trykkløsninger, og har ansatt Olle Stark som Account Manager for salg av printmedier/ark til både grafisk bransje og kontormarkedet.
Olle Stark

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12